AcasăSPORTFostul șef al Federației Spaniole de fotbal, arestat ca în filme!

Fostul șef al Federației Spaniole de fotbal, arestat ca în filme!

Fostul șef al Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, implicat în scandalul „Kissgate”, a fost reținut de autorități miercuri, 3 aprilie. A fost arestat pe Aeroportul Barajas din Madrid, la venirea din Republica Dominicană.

Rubiales a fost reținut de oamenii legii imediat ce a coborât din avion, fiind ulterior escortat într-o dubă de poliție și dus la sediul din Tres Cantos.

Luna trecută, procurorii au declarat că țintesc la o sentință de doi ani și jumătate de închisoare pentru „sărutul neconsimțit” pe care Rubiales l-a dat fotbalistei Jenni Hermoso, după victoria echipei feminine a Spaniei în finala Cupei Mondiale împotriva Angliei, în august anul trecut.

„Spontaneitatea și bucuria momentului istoric ne-au determinat să săvârșim un act mutual și consensual, un produs al unui entuziasm imens.

Nu a existat în niciun moment vreo agresiune, dimpotrivă, nu a existat nici măcar cel mai mic disconfort, ci doar o bucurie debordantă în amândoi”, a spus el referitor la controversatul sărut.

Acum, fostul șef al Federației Spaniole este anchetat pentru fapte de corupție și spălare de bani, dar neagă orice urmă de ilegalitate în faptele sale, în ambele dosare în care este cercetat.

La momentul demisionării din funcția de președinte al Federației, Rubiales a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care se declara nevinovat. „Voi apăra onoarea mea. Voi apăra nevinovăția mea. Am încredere în viitor. Am încredere în adevăr. Mulțumesc tuturor”, a scris el.

Cotidianul spaniol El Mundo a scris că organele de cercetare au descoperit că Rubiales ar fi deviat cel puțin 3,8 milioane de euro din banii Federației Spaniole de Fotbal către o firmă de construcții care i-a plătit apoi ilegal comisioane, printr-o companie controlată de un prieten apropiat.

author avatar
Mihail Ioan
539 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand vad ca este prostie mai mare la altii simt putina consolare la vremurile mizerabile care le traim . sa arestezi pe cineva ca a sarutat o femeie .. de fapt spaniolii au legalizat zoofilia , adica diversitate nu gluma .. scarba si dezgust neomarxist !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger