AcasăSPORTFostul mare fotbalist Aurel Ticleanu, transportat de urgenta la spital

Fostul mare fotbalist Aurel Ticleanu, transportat de urgenta la spital

Aurel Ticleanu, fostul mare fotbalist roman, trece prin momente extrem de dificile.

Aflat zilele trecute la Brasov, impreuna cu sotia, lui Ticleanu i s-a facut rau in momentul in care vizita un centru comercial.

Conform fanatik.ro, Ticleanu a fost transportat de urgenta la spital, unde i s-a facut un EKG si a fost trecut pe perfuzii.

Medicii brasoveni nu au remarcat probleme cardiace si i-au recomandat fostului fotbalist sa se interneze la un spital din Bucuresti pentru a face analize amanuntite si a obtine un diagnostic clar.

Actual director al departamentului de scouting de la Federatia Romana de Fotbal, Ticleanu (55 de ani) a scris istorie mai ales in tricoul formatiei Universitatea Craiova.

Ticleanu a jucat 10 ani la Universitatea Craiova, cinci ani la Sportul Studentesc si a prins si un sezon in strainatate, la gruparea cipriota Olympiakos Nicosia. Fostul mijlocas al „Craiovei Maxima” a marcat doua goluri in 42 de selectii la echipa nationala.

Ca antrenor, Ticleanu a fost un adevarat globe-trotter activand la 19 echipe printre care Universitatea Craiova, FC Brasov sau nationala de tineret a Romaniei. Ticleanu a activat multi ani ca antrenor in strainatate, pregatind echipe dintre cele mai exotice precum Al Shabab, Dinamo Tirana, Al Sahel, Ohud Medina sau nationala de tineret a Bangladeshului.

author avatar
Cristi Ionita
1.131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger