AcasăSPORTFostul impresar Victor Becali, eliberat conditionat: Fotbalul nu ma intereseaza

Fostul impresar Victor Becali, eliberat conditionat: Fotbalul nu ma intereseaza

Omul de afaceri a parasit, seara trecuta tarziu, penitenciarul Jilava, urmare a deciziei definitive luate de magistratii Tribunalului Ilfov, care au dat unda verde cererii privind eliberarea sa conditionata.

Victor Becali

Pana sa urce in masina cu care a plecat pentru a-i reintalni pe cei dragi, Victor Becali a stat de vorba pret de cateva minute cu reprezentantii presei. „O perioada grea. Eu as mai fi avut vreo 50 de zile, deci nu mi s-a facut niciun mare serviciu. Toata lumea a facut 50-55% din pedeapsa, eu am 95%, peste 95%, dar probabil ca trebuie sa faca cineva puscarie. Daca toti barbatii tarii asteia fug de justitie… (…) Fac eu, face Borcea, nu-i o problema”, a sustinut Victor Becali la iesirea din penitenciar, dupa ora 22.30.

Intrebat ce va face in continuare, fostul impresar a parut sa excluda o reintoarcere in sfera „sportului rege”. „Nu, nu (…) Fotbalul nu ma intereseaza”, a raspuns varul lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Victor Becali a fost condamnat, asemeni altor sapte nume cunoscute din fotbalul autohton, in Dosarul Transferurilor. La momentul de fata, unicul ramas in spatele gratiilor, in executarea pedepsei dispuse de instanta in aceasta cauza este fostul boss de la Dinamo, Cristian Borcea.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger