AcasăSPORTFostul impresar al lui Mutu, vizitat de procurorii italieni

Fostul impresar al lui Mutu, vizitat de procurorii italieni

Alessandro Moggi a fost impresarul lui Mutu

Autoritatile italiene au declansat, ieri, o serie de perchezitii la mai multe personaje care au sau au avut relatii cu fotbalul. Vizata a fost in primul rand temuta familie Moggi.

Alessandro Moggi a fost impresarul lui Mutu
Adrian Mutu

Chiar si retras din fenomen, Luciano Moggi ramane in atentia anchetatorilor. Ieri, locuinta sa si a fiului sau Alessandro (ex-impresar al atacantului Adrian Mutu) a fost perchezitionata de procurorii italieni; cu mandat s-a intrat si in resedinta argentinianului Alejandro Mazzoni, agentul internationalului Ezequiel Lavezzi. Chiar daca s-a aparat in fata jurnalistilor, afirmand ca este „curat ca lacrima, intotdeauna am fost asa”, se pare ca Alessandro Moggi are legatura cu unele transferuri frauduloase, care vizeaza in primul rand fotbalistii adusi din afara Italiei.

Chiar daca nu apare in dosar, numele lui Adrian Mutu este strans legat de cel al familiei Moggi. In 2004, dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat de clubul Chelsea Londra, atacantul roman s-a transferat la Juventus Torino doar dupa ce a semnat un contract de reprezentare cu firma „GEA World”, detinuta de Alessandro Moggi, cel mai puternic impresar din lume la vremea respectiva.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger