AcasăRecomandariFostul gimnast, implicat intr-un megascandal: Marian Dragulescu, acuzat ca isi bate JOC...

Fostul gimnast, implicat intr-un megascandal: Marian Dragulescu, acuzat ca isi bate JOC de copii!

Fostul mare gimnast este acuzat ca nu isi da interesul la antrenamente, iar in timpul concursurilor favorizeaza alti copii in detrimentul celor de la Club Scolar Sportiv nr.3 Steaua.

Marian Dragulescu, unul dintre cele mai mari nume din istoria gimnasticii masculine mondiale

Sansa de a fi pregatit de un nume urias in domeniu s-a dovedit o lovitura prea crunta pentru o mana de copii de la CSS 3 Steaua. Marian Dragulescu este idolul fiecaruia dintre pustii de 8-14 ani, insa nu si atunci cand trebuie sa primeasca indicatii/ sfaturi de la el. Nu, atunci se transforma parca in „Draculescu”, dupa cum nu-i vine sa creada unui parinte de viitor mare gimnast! „Nu stiu ce sa mai cred despre el, pur si simplu lasa senzatia ca nu-i pasa de generatia care vine din urma. Cand intra in sala, se aseaza pe un scaun, isi arunca ochii intr-o tableta si se joaca non-stop sau sta pe Facebook. Toata munca o fac «secunzii» sai, Alin Jivan si Ghita. Dar, cu tot respectul, copiii de la el vor o parere, ii cer tot timpul ajutorul, insa nu sunt bagati in seama”, ne-a declarat, sub protectia anonimatului, tatal unei mari sperante la inele. Ajunsi la limita rabdarii, parintii sunt decisi sa ceara audienta direct la comandantul Clubului Sportiv Steaua, George Boroi.

Alaturi de copii, la concursul de la Buzau

La Clubul Scolar Sportiv nr.3 Steaua este inscris si Zhuang Cristian Andrei, un gimnast de care Marian Dragulescu se preocupa indeaproape. De fapt, sustin parintii nemultumiti, „«Asiaticul», caci asa ii spune Dragulescu, este favoritul sau, singurul sportiv de care are grija”. In primavara, la campionatele nationale rezervate juniorilor, competitie organizata la Buzau, Dragulescu nu s-a sinchisit catusi de putin sa conteste un punctaj nefavorabil acordat de arbitri gimnastilor de la Steaua, raspunzandu-le parintilor nemultumiti ca „asa e-n sport, n-ai ce-i face”. In schimb, „de protejatul sau, Zhuang Cristian Andrei, a avut grija sa iasa primul la inele”.

Zhuang Cristian Andrei (dreapta), febletea lui Dragulescu

Chiar daca a fost gimnast de performanta si stie cat de dureroasa si grava poate fi o accidentare, Marian Dragulescu nu pare impresionat si de loviturile elevilor sai. Parintii revoltati povestesc cum nu o data s-au accidentat copiii sub privirile sale, insa de fiecare data fostul campion a gasit mai importanta tableta decat rana micilor sportivi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.933 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger