AcasăSPORTFostul fotbalist stelist Marius Roman si-a tatuat penisul!

Fostul fotbalist stelist Marius Roman si-a tatuat penisul!

Marius Roman, fotbalist la Milsami Orhei

La a doilea descalecat la Steaua, actualul selectioner al Romaniei a adus un junior de la Universtatea Craiova. A pariat ca acesta va ajunge mare, dar Marius Roman n-a jucat niciun meci in Liga 1. Apoi, a aterizat in campionatul Republicii Moldova, dar si in paginile ziarele tabloide.

Marius Roman, fotbalist la Milsami Orhei

In 2002, Victor Piturca transfera in Ghencea o pleiada de jucatori din Craiova, printre care Claudiu Raducanu, Mirel Radoi, Tibi Lung sau Eugen Trica. Pe langa acestia, tehnicianul a decis achizitionarea unui pusti de la Universitatea, Marius Roman, care la aceea vreme avea 16 ani. Roman a jucat pentru  echipa de tineret a „ros-albastrilor”, dar nu a avut randamentul scontat, iar conducerea a decis exilarea lui in liga secunda, la Poiana Campina, Minerul Lupeni si, intr-un final, la CFR Craiova. Roman s-a pierdut pe drum, ca multi alti jucatori de pespectiva.

Din 2011, fotbalistul in care Victor Piturca isi punea mari sperante in urma cu 10 ani, ateriza in Moldova de dincolo de Prut, semnand cu echipa de prima divizie, Milsami Orhei. Nici aici Marius nu a ajuns celebru datorita performantele sale sportive, ci a iesit in prim-plan gratie unui tatuaj facut intr-un loc cat se poate de intim. Concret, mijlocasul roman si-a scris pe penis cuvantul “Taxi”, starnind rumoare in vestiarul lui Milsami. Evident, stirea a aparut in ziarele moldovenesti, iar Roman a devenit, in sfarsit, o vedeta a fotbalului mioritic. Intervievat de PRO TV Chisinau, jucatorul n-a a vrut sa explice motivul pentru care si-a tatuat organul genital, limitandu-se a declara ca „a fost ideea nevestei mele!”.

author avatar
Sebastian Stan
1.866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger