AcasăSPORTFostul fotbalist Iulian Chirita isi ingroapa finul: "Este adevarat, Dinu l-a salvat...

Fostul fotbalist Iulian Chirita isi ingroapa finul: „Este adevarat, Dinu l-a salvat pe Reghecampf din ghearele mafiei pariurilor!”

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan se gandesc sa plece din tara

Retras de aproape un an intr-un anonimat autoimpus, dinamovistul Cornel Dinu s-a vazut azvarlit in malaxorul invectivelor cuplului Ana Maria Prodan – Laurentiu Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan se gandesc sa plece din tara

Desi stapaneste verbul si nu de putine ori s-a folosit de arma cuvintelor atent alese, „Mister” s-a hotarat, de data aceasta, sa-l puna la punct pe antrenorul Stelei cu dezvaluiri din controversata sa cariera de fotbalist.

Cornel Dinu nu ramane niciodata dator

Astfel, dintr-un interviu acordat de Dinu cotidianului „Gazeta Sporturilor” am putut afla cum Laurentiu Reghecampf era cautat de mafia sarbeasca, in 2002, pentru neonorarea unei „combinatii” la pariuri sportive! „N-ar trebui sa intru in dialog cu un personaj ca Ana Maria Prodan, dar tin sa-i aduc aminte l-am scapat pe sotul ei de la razbunarea iminenta a sarbilor! Se intampla dupa un meci Bayern – Cottbus. Eram intr-o seara la masa, la Trattoria, cu Razvan Boanchis si cu patronul restaurantului, Vali Salagean. Si primesc un telefon de la Iulian Chirita, nasul lui Reghecampf din prima casatorie. Imi spune: «Tata, cum il salvam pe finu’, ca a dat de necaz?!». Cu o zi inainte, primise 200.000 de euro ca sa tranteasca partida cu Bayern, care trebuia sa se termine la trei goluri diferenta. Erau implicati el si inca vreo doi. S-a terminat, insa, 3-1, iar lui Reghecampf i-au transmis baietii ca trebuie sa se prezinte imediat cu banii inapoi! Saracu’, credea ca-i parleste pe sarbi, avea senzatia ca discuta cu Romica Pascu. Am vorbit la Belgrad si i-am rugat pe oameni sa-l mai pasuiasca o zi cu banii. Tipii voiau sa primeasca suma inapoi chiar in seara respectiva, dar eu i-am obtinut o pasuire pana dimineata. Asa i-am salvat viata, credeti-ma, dintr-o actiune de incriminare penala, in care sarbii il rezolvau repede, cu gloantele! I-am spus si lui Chirita sa-i transmita sa nu se joace cu treburile astea, ca sarbii te lasa in rigola pentru cinci dolari! Si poate ca lui Reghecampf ii spune ceva numele Mile!”, si-a reamintit Cornel Dinu.

Poveste confirmata de Iulian Chirita

Iulian Chirita a parasit Romania si locuieste in Spania

Personajul cheie al povestii este Iulian Chirita. In exclusivitate pentru „National”, fosta glorie rapidista a confirmat in totalitate dezvaluirile lui Cornel Dinu: „Eu am plecat din Romania de sase ani pentru ca m-am saturat de mizeriile din tara. N-as mai fi vrut sa vorbesc despre povestea asta, dar, daca trebuie sa o dam pe fata, pai, o dam pe fata! Nea Cornel Dinu mi-a fost ca un tata si nu pot sa stau deoparte cand vad ca este atacat in halul asta. Dar, dincolo de toate acestea, confirm faptul ca ABSOLUT TOT ceea ce a spus el despre Reghecampf este 100% adevarat! Asa s-a intamplat! Am primit, atunci, un telefon de la Laurentiu, iar eu, ca sa-mi sprijin finul, l-am sunat pe Cornel Dinu, singura persoana care putea sa ne ajute, care ii cunostea pe sarbi”.

Telefon „de urgenta” de la Ana Maria Prodan

Ca sa ascunda intreaga poveste, Ana Maria Prodan l-a contactat, ieri dimineata, pe Iulian Chirita, intrebandu-l daca are de gand sa confirme dezvaluirile lui Cornel Dinu. Si acest dialog a fost facut public de fostul atacant rapidist: „Culmea, in aceasta dimineata m-a sunat distinsa doamna Ana Maria Prodan! Cica, «ce faci, nasule, te iei de noi?!» Am intrebat-o de unde si pana unde sunt eu nasul ei? Ca, doar eu l-am cununat pe Reghecampf cu prima lui nevasta (n.n. Mariana Pfeiffer). Infipta cum e, mi-a raspuns «ei, esti si nasul meu, iar aceste legaturi sunt sacre pentru mine!». I-am transmis ca si relatia fin-nas ar trebui sa fie sacra, dar Reghe nu m-a mai sunat de vreo sase ani”.

Socant: Cornel Dinu, blestemat de „Sexy-impresara”!

Orbita de furie, Ana Maria Prodan l-a blestemat, ieri, pe Cornel Dinu, si nu s-a ferit sa spuna ca si-ar dori sa-l vada mort. „Dedicatie pentru Cornel Dinu: sa dea Dumnezeu ca aceasta inregistrare sa o iei si pe lumea cealalta cu tine si sa o studiezi din punct de vedere tactic!”, a scris A.M Prodan pe pagina personala de Facebook dupa ce a postat un video cu golurile marcate de Reghecampf intr-un meci Aachen – Bayern, scor 4-2.

Bayern – Cottbus 3-1 s-a jucat in 2002

Partida la care face referire Cornel Dinu s-a disputat in urma cu 10 ani, mai exact pe 21 septembrie 2002. Era etapa a 6-a din 1.Bundesliga si, conform spuselor lui „Mister”, Energie Cottbus trebuia sa piarda jocul la trei goluri diferenta ca pariorii sarbi sa castige o suma fabuloasa. Scorul final a fost, insa, 3-1 pentru bavarezi. In acel sezon, Cottbus avea sa retrogradeze de pe ultimul loc.

author avatar
eNational
3.795 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger