AcasăSPORTFostul fotbalist Cristi Tănase, prins drogat la volan! „Dodel” s-a ales cu...

Fostul fotbalist Cristi Tănase, prins drogat la volan! „Dodel” s-a ales cu dosar penal

sursa foto: gsp.ro

Probleme pentru fostul jucător al Naționalei, Cristi Tănase, cunoscut fanilor și oamenilor de fotbal drept „Dodel”.

Fostul sportiv ar fi intrat în seara zilei de 27 decembrie în vizorul polițiștilor piteșteni. Fostul fotbalist Cristi Tănase a fost prins drogat la volan, miercuri seara, potrivit stirileprotv.ro, iar polițiștii i-au suspendat permisul și i-au întocmit dosar penal.

Aflat la volanul unei mașini, acesta a fost oprit pentru un control de rutină, la marginea orașului Pitești. Și dacă a trecut cu bine de testarea cu etilotestul, rezultatul indicând că nu consumase alcool înainte de a porni la drum, la volan, nu la fel ar fi stat lucrurile când a venit vorba de verificarea cu drogtestul. Cum rezultatul n-ar fi fost negativ, polițiștii l-au dus pe fostul fostbalist, în vârstă de 36 de ani, la spital, pentru recoltare de probe biologice, conform procedurilor.

 

Ce le-ar fi atras atenția polițiștilor la comportamentul fostului jucător de fotbal

Se pare că ar fi fost unele indicii în comportamentul lui Tănase care le-ar fi atras atenția polițiștilor rutieri care-i trăseseră mașina pe dreapta. Așa s-ar fi ajuns ca oamenii legii să-i ceară fostului fotbalist să sufle în etilotest. Iar apoi să-l testeze cu aparatul drugtest.
„Piteșteanul Cristian Tănase, zis Dodel, fost fotbalist, a fost depistat, în această seară, drogat în trafic, de către polițiștii biroului rutier Pitești. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu.

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, au declarat surse polițienești pentru Știrile ProTV.

Fostul fotbalist a fost dus, ulterior, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, având în vedere că i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

Cristi Tănase (36 de ani) a jucat în România, între altele, la FCSB și FC Argeș. Acesta a evoluat și la câteva echipe de peste hotare. Piteșteanul cunoscut suporterilor drept „Dodel” a jucat și în 41 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat de șase ori.

author avatar
Andrei Coman
302 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger