AcasăSPORTFostul fotbalist Adrian Stoicov a murit la doar 49 de ani

Fostul fotbalist Adrian Stoicov a murit la doar 49 de ani

Pierdere grea pentru lumea sportului timisorean, dar nu numai. Una dintre legendele fotbalului din Banat a parasit lumea celor vii inainte sa implineasca 50 de ani.

Alintat de cunoscuti si apropiati „Bulgarul”, Adrian Stoicov a pierdut lupta cu suferinta si a plecat intr-o lume mai buna. Transmitandu-si regretul fata de vestea ca fostul fundas a murit, fostii colegi de la ACS Politehnica Timisoara au doar cuvinte frumoase despre Stoicov. Il descriu drept „unul dintre cei mai importanti oameni din istoria clubului Politehnica Timisoara” si amintesc faptul ca „a fost unul dintre componentii de baza ai echipei Poli din anii 80-90”, in momente greu de egalat din istoria echipei timisene, si anume cand formatia „a eliminat Atletico Madrid” si „a remizat cu Real Madrid”. „Odihneste-te in pace, ”Bulgarule”! Nu te vom uita niciodata!”, se incheie mesajul de condoleante semnat de fostii colegi.

Trebuie spus ca, dupa ce a agatat ghetele in cui, Staicov nu s-a rupt de marea familie alb-violeta, ci a ramas ca antrenor secund la Politehnica, iar ulterior la ACS Poli, pregatind, de asemenea, si copiii pasionati de „sportul rege” care veneau la club.

sursa foto: Facebook/ ACS Politehnica Timisoara

author avatar
Cristina Stefan
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger