AcasăSPORTFostul antrenor al lui Doroftei a facut infarct, la CE de box....

Fostul antrenor al lui Doroftei a facut infarct, la CE de box. Titi Tudor, internat in Rusia!

Titi Tudor, cunoscut in lumea boxului drept Titi „Prosop”, le-a dat mari emotii componentilor lotului romanesc de box prezent la Campionatul European din Rusia. Antrenorului i s-a facut rau dupa un meci al unuia dintre elevii pe care ii pregateste si a fost dus de urgenta la spital.

Conform primelor informatii, tehnicianul in varsta de 58 de ani, care l-a pregatit la un moment dat si pe Leonard Doroftei, actualul presedinte al Federatiei Romane de Box, ar fi suferit un infarct, joi, in timpul Campionatului European de Box. La acest moment, Tudor se afla internat intr-un spital din Rusia, unde medicii il tin sub supraveghere.

Intr-o interventie telefonica in direct la Romania TV, Doroftei a precizat ca nu stie ca antrenorul sa fi avut probleme de sanatate. Fostul campion crede, insa ca Tudor, cunoscut de catre amatorii acestui sport drept Titi „Prosop”, dupa modul in care obisnuieste sa-si canalizeze emotiile, rozand cate un prosop, in timp ce elevii sai boxeaza in ring, a suferit de pe urma stresului. „Cred ca se astepta mai mult de la delegatia Romaniei”, a declarat Doroftei despre omul pe care l-a numit un „parinte pentru multe generatii de sportivi”.

335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger