AcasăRecomandariFostul actionar dinamovist Vasile Turcu revine in fotbal

Fostul actionar dinamovist Vasile Turcu revine in fotbal

In orasul de la Dunare se pun bazele unuia dintre cele mai puternice cluburi din tara. Astra va avea un buget de invidiat pentru Liga 1, daca apelul lansat de Vasile Turcu va fi primit de patronul Ioan Niculae.

Vasile Turcu este pregatit sa se-ntoarca in fotbal

Dupa ce a stat in anonimat in ultimii ani, Vasile Turcu testeaza din nou piata fotbalului. Decis sa revina in prim plan, fostul actionar de la Dinamo ia in calcul finantarea clubului Astra Giurgiu, gruparea miliardarului Ioan Niculae. „Daca ma gandesc sa merg undeva, ma gandesc la Astra. Domnul Niculae este un om foarte serios, are un proiect, o strategie. Se bazeaza pe un presedinte de top, care cred ca e cel mai bun din Liga 1 (n.n. – Dinu Gheorghe), pe un lot foarte bun, totul e bine gandit la Giurgiu. Daca va fi sa ma intorc in fotbal, o voi face alaturi de domnul Niculae”, a declarat boss-ul companiei „Romconstruct”. Alaturi de Cristi Borcea si Nicolae Badea, Vasile Turcu a incercat la Dinamo sa puna bazele unei grupari invincibile pe plan intern, proiect esuat dupa cativa ani de investitii.

Calificata in play-off-ul Ligii Europa, echipa Astra Giurgiu este surpriza placuta a celor patru formatii romanesti angrenate in aceasta vara in cupele europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
929 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger