AcasăSPORTFosta iubita a lui Pepe a nascut de Sfanta Marie

Fosta iubita a lui Pepe a nascut de Sfanta Marie

Prietena lui Mara, Dana Gheorghe, a nascut prin cezariana, o fetita si un baietel, la clinica Medlife, asistata fiind de doctorul Isred Nael.

Bogdan Mara si Dana Gheorghe s-au simtit bine la botezul fiului lui Sabin

Fericitul tata a declarat pentru „National” ca inca nu s-a gandit la persoana aleasa sa-i naseasca pe copii: „Cum au fost nascuti intr-o zi sfanta, de Adormirea Maicii Domnului, am ales pentru gemeni doua nume sfinte, Maria si Cristian. Deocamdata, nu ne-am gandit la cine vor fi nasii, dar, pana acum, sunt multi prieteni de-ai nostri care isi doresc sa-mi naseasca bebelusii. Oricum, botezul va fi spre finalul toamnei, astfel ca mai avem timp sa ne gandim la aceste lucruri!”.

Cei doi micuti, sanatosi tun, au cantarit fiecare cate 2,800 kg la nastere, primind nota 10. Iubita jucatorului, Dana, in varsta de 42 de ani, se reface alaturi de familie si de prietenii. In ciuda diferentei de varsta, Bogdan si Dana formeaza un cuplu inca din 2005, anterior blonda avand o relatie ultramediatizata cu artistul Pepe.

In primavara, au fost nasii copilului lui Sabin Ilie

Iubita lui Mara vorbeste la telefon despre botezul micutului Bogdan Gabriel

In acest moment, Bogdan Mara (33 de ani) se afla in Grecia, unde negociaza un transfer la o echipa de prima liga, asta dupa ce i-a expirat contractul cu Iraklis Salonic. Mara a jucat in cariera la echipele Inter Sibiu, FC Dinamo, Farul, FC Arges, Alaves, Rapid, UTA, Urziceni, CFR Cluj si Iraklis Salonic. In luna mai a.c, Bogdan si Dana au fost nasii de botez pentru baietelul lui Sabin Ilie, Bogdan Gabriel fiind al treilea copil al fostului fotbalist.

Bogdan Gabriel a fost botezat de Mara si iubita acestuia, Dana

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Herastrau, printre invitati numarandu-se Dany si Cosmin Balcacean, doctorul Isreb Nael, precum si fratii Miu, cumnatii lui Sabin Ilie.

author avatar
Mihaela Schwartz
3.370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger