AcasăSPORTFost jucator de la Vaslui, in semifinalele Gold Cup - VIDEO

Fost jucator de la Vaslui, in semifinalele Gold Cup – VIDEO

Carlo Costly, fostul atacant al formatiei FC Vaslui, va evolua cu nationala statului Honduras in semifinalele Gold Cup, turneu ce are loc in SUA.

Atacantul de 29 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren la meciul castigat de Honduras, la penaltiuri, impotriva nationalei statului Costa Rica, desi a intrat pe teren pe parcursul disputei.

Costly l-a inlocuit pe Espinoza in minutul 81, la 1-1, si a ratat trei ocazii de a marca in timpul regulamentar si in cele doua reprize de prelungiri. Cum tabela de marcaj a ramas nemodificata, jocul a ajuns la lovituri de departajare, iar fostul atacant al Vasluiului nu a mai ratat tinta, el transformand primul penalty al celor din Honduras.

Bernardez, Palacios si Bengtsson l-au imitat de la punctul cu var si cum Borges si Saborio au ratat pentru Costa Rica, Honduras s-a impus, cu 4-2, si si-a asigurat calificarea in penultimul act al competitiei.

A fost al patrulea gol reusit de Costly la Gold Cup, dupa hattrickul din meciul cu Grenada castigat, cu 7-1, in faza grupelor. In semifinale, Costly va putea sa-si masoare fortele cu unul dintre cei mai in forma atacanti din lume, mexicanul Chicharito Hernandez. Fotbalistul lui Manchester United a marcat cinci goluri in faza grupelor si inca unul in sfertul cu Guatemala castigat cu 2-1.

In ultimele doua meciuri din faza sferturilor de finala se intalnesc SUA cu Jamaica si Panama cu El Salvador. Cele doua partide vor avea loc in aceasta seara.

[youtube]oXi-DrCjbu4[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger