AcasăSPORTForul mondial de tenis, reactie oficiala in cazul Begu!

Forul mondial de tenis, reactie oficiala in cazul Begu!

In conditiile in care s-a tot speculat ca frantuzoaica pe care Irina Begu a invins-o in primul tur al turneului de la Charleston ar fi avut o reactie nesportiva la adresa romancei, in sensul ca ar fi facut o remarca nepotrivita, pe fondul faptului ca ar fi realizat ca pierde meciul disputat luni, se astepta o reactie din directia WTA (World Tennis Associaton, forul mondial de tenis-n.r), care sa faca lumina in acest caz.

Iar aceasta clarificare oficiala a venit chiar din partea sefului acestui for, Steve Simon, reactia fiind postata chiar pe site-ul oficial, wta.com. Din acest scurt comunicat de presa rezulta urmatoarele aspecte: „Dupa o analiza atenta, nu am gasit nicio dovada care sa sustina aceste speculatii. Chestiunea e inchisa”.

De altfel, aflata dincolo de Ocean, Irina insasi preciza, inca de ziua trecuta, faptul ca nu a auzit nicio vorba urata din directia adversarei sale. „In urma numeroaselor telefoane primite si a informatiilor aparute in presa as dori sa clarific cateva lucruri legate de presupusele declaratii ale Carolinei Garcia:  1. Personal eu nu am auzit acest lucru si nici nu am vazut vreo inregistrare care sa certifice acest lucru. Daca aceste declaratii au fost facute cu siguranta WTA va analiza situatia si va lua masurile corespunzatoare. 2. Fiind inca in timpul turneului toata atentia mea se indreapta catre tenis(antrenamente, recuperare, meciuri), as dori sa ma concentrez pe activitatea mea si sa las deoparte alte lucruri care ma pot influenta in sens negativ. Va multumesc, Irina”, scria Begu deunazi, pe contul ei oficial de Facebook.

In ciuda faptului ca s-a pus accent si pe acest presupus incident, nu trebuie uitata reusita jucatoarei noastre in meciul contra frantuzoaicei, rezultat al unei ambitii remarcabile. Va amintim ca Irina Begu a invins-o pe Caroline Garcia la capatul a trei seturi disputate- scor 6-4, 2-6, 7-6, in turul I la Charleston, conditiile in care la un moment dat, la mijlocul setului trei, romanca in varsta de 25 de ani a avut nevoie de prezenta medicului pe teren, specialistul ajutandu-o sa depaseasca o problema pe care a acuzat-o la piciorul stang.

sursa foto: Facebook/ Irina Camelia Begu

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger