AcasăSPORTFloyd Mayweather s-a oferit să suporte costurile înmormântării lui George Floyd

Floyd Mayweather s-a oferit să suporte costurile înmormântării lui George Floyd

Campionul mondial la box s-a oferit să suporte cheltuielile funeraliilor lui George Floyd, bărbatul de culoare care a murit săptămâna trecută, în Minneapolis, și al cărui sfârșit a declanșat un adevarat val de proteste în Statele Unite.

„Probabil se va supăra pe mine pentru că am spus acest lucru, însă da, cu siguranță va plăti funeraliile”, a declarat Leonard Ellerbe, șeful Mayweather Promotions, pentru canalul TV ESPN.

Totodată, s-a aflat că Floyd va fi înmormântat marțea viitoare, pe 9 iunie, în Houston, din câte anunță CNN, care citează avocatul familiei.

Bărbatul de 46 de ani a murit după ce a fost ținut la pământ, în timpul unei acțiuni a oamenilor legii, un polițist fiind filmat în timp ce își pusese un genunchiul pe gâtul său. Din înregistrarea ajunsă pe internet s-a putut vedea că Floyd spune că nu poate să respire.

sursa foto: Facebook/Floyd Mayweather

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari

3 COMENTARII

  1. La americani!
    Uite cum sta treaba:

    Marian Cozma (n. 8 septembrie 1982, București — d.8 februarie 2009, Veszprém) a fost un handbalist român, campion al României și Ungariei la handbal masculin și câștigător al Cupei Cupelor EHF.
    În noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, Marian Cozma se afla în discoteca Patriota Lokal de pe strada Virág Benedek din orașul maghiar Veszprém împreună cu alți colegi, pentru a sărbători nașterea copilului unuia dintre colegii săi. A avut loc o altercație, Cozma fiind atacat de un grup de trei țigani, fiind înjunghiat de trei ori, inclusiv în inimă. Această plagă i-a cauzat decesul…

  2. Un sarb si un croat au sarit si ei dar unul a fost injunghiat in rinichi si altul in tampla dar au supravietuit. Atat poporul roman cat si cel maghiar au avut cea mai mare consideratie si respect fata de aceasta nenorocire comportându-se cu o decenta ce intrece istoria greu incercata.
    Nu s-a spart:magazine, malluri, marketuri, nu s-au ars orase si biserici presedintii nu au stat in bunker iar Antena nu a fost distrusa.
    Sa plans in tacere viata cruda a sportivului si nu ne-am omorat etnic…
    E o lectie din care America poate invata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger