AcasăSPORTFlorin Prunea: „Burleanu, pus presedinte ca sa distruga fotbalul romanesc”

Florin Prunea: „Burleanu, pus presedinte ca sa distruga fotbalul romanesc”

Prunea si Burleanu sunt in conflict deschis de mai mult timp

Anul 2016 a inceput cu un nou atac la adresa lui Razvan Burleanu. De data aceasta, acuzele au fost lansate de Florin Prunea, presedintele gruparii CSMS Iasi.

Prunea si Burleanu sunt in conflict deschis de mai mult timp

Fostul international il acuza pe seful de la Casa Fotbalului ca distruge fotbalul romanesc. De fapt, crede Florin Prunea, acesta este si scopul pentru care Razvan Burleanu a fost impus presedinte la FRF. „Noua conducere a Federatiei nu face absolut nimic pentru fotbalul romanesc. Multe cluburi cu traditie dispar, sunt multe dezafilieri… Veti vedea anul viitor cate echipe vor fi in Liga 2 si Liga 3”, si-a inceput Prunea tirada, inainte de a da drumul acuzelor. „Actuala conducere vine din afara fotbalului. Ai impresia ca presedintele ca a fost pus acolo ca sa distruga fotbalul romanesc! Regulamentele FRF nu sunt respectate, iar statutul este calcat in picioare. Nu se respecta nimic”.
In opinia oficialului de la Iasi, „FRF este la un pas de faliment”. Florin Prunea stie si cum poate ajunge Federatia intr-o astfel de situatie: „FRF are multe procese… cu mine, cu Mircea Sandu, cu Adrian Mititelu. Poate avea mari probleme financiare de pe urma acestor procese. De exemplu, daca Mititelu castiga procesul, trebuie sa primeasca 20 de milioane de euro despagubiri. Astfel, FRF ar ajunge intr-un apartament cu trei camere sau risca sa se desfiinteze”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger