AcasăSPORTFlorin Andone, un Stoicikov de argint

Florin Andone, un Stoicikov de argint

Florin Andone le aminteste spaniolilor de nonconformistul Hristo Stocikov

Florin Andone face legea in Segunda Division. Este cel mai bun jucator de la Cordoba, ocupa locul 2 in clasamentul golgeterilor, iar obiectivul pe care si l-a fixat este revenirea de urgenta in prima liga din Spania.

Florin Andone le aminteste spaniolilor de nonconformistul Hristo Stocikov

Internationalul roman tanjeste dupa duelurile cu Pique si Sergio Ramos. Este tanar, ambitios si pentru a-si atinge obiectivele stie ca are nevoie de multe goluri marcate in Segunda. Si asta si face, dovada atentia pe care i-o acorda presa iberica.

Cotidianul „Marca” a scris despre Florin, titrand articolul dedicat romanului „Andone, un Stoicikov de argint”. Afirmatia ii apartine lui Pedro Cordero, fost director sportiv al Cordobei. Cordero a vorbit in „Marca” despre calitatile lui Florin Andone, caracterizarea sa fiind una magulitoare: „Florin juca la Atletico Baleares si marcase de 6 ori in 7 meciuri. Cu toate acestea, Villarreal nu a vrut sa-l pastreze, asa ca l-am transferat noi. Cand am vorbit cu el la telefon, mi-a zis ca va ajunge departe in fotbal. Este extrem de ambitios, are mult caracter in teren, e agresiv, are simtul golului si uitati ca inscrie pe banda rulanta. Pentru mine, Andone este un fotbalist un jucator in stilul lui Hristo Stoicikov, doar ca bulgarul era extrema, in timp ce Florin evolueaza ca varf de atac. Dar romanul are un temperament precum bulgarul. Putem sa spunem ca este Stoicikov de argint”.

Disputat de Espanyol si Malaga

Cele 16 goluri marcate in actualul sezon de Segunda Division l-au adus pe internationalul roman in atentia mai multor cluburi importante din Spania. Cel mai mult s-a vorbit despre interesul lui Espanyol Barcelona, acolo unde antreneaza Costel Galca.
Totusi, „Marca” a scris, joi, ca Malaga este favorita sa obtina semnatura lui Andone. Pretul transferului a fost fixat de Cordoba la 6 milioane de euro, o suma foarte mare pentru un jucator venit din a doua divizie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger