AcasăSPORTFlorian Walter n-a avut bani sa-l dea afara pe antrenorul lui "U"Cluj!

Florian Walter n-a avut bani sa-l dea afara pe antrenorul lui „U”Cluj!

Badea, singurul antrenor din Liga 1 greu de demis

Dupa ce sambata l-a dat afara pe Ionut Badea, in urma esecului cu FC Vaslui, Florian Walter si-a adus aminte de clauza de reziliere si l-a reconfirmat pe antrenor, precizand ca demiterea a fost de fapt o „strategie”!

Walter a revenit la pozitia initiala

Dupa catea zile in care antrenamentele au fost conduse de Claudiu Niculescu, conducerea Universitatii Cluj a revenit asupra deciziei de inlaturare a tehnicianului Ionut Badea, dat afara dupa infrangerea cu FC Vaslui (scor 0-1). „Evenimentele din ultimele zile n-au fost decat un mod de a produce un soc la echipa. Speram ca socul sa fie unul pozitiv, iar jucatorii sa confirme acest lucru printr-o victorie, duminica, impotriva Mioveniului, in ultimul meci din acest an”, anunta FC Universitatea Cluj, intr-un comunicat oficial.

„Eu nu m-am simtit demis de la echipa in niciun moment”

Badea, singurul antrenor din Liga 1 greu de demis

Esecul cu FC Vaslui l-a l-a fortat pe Florian Walter sa intoarca foaia. L-a dat afara pe Ionut Badea, si a inceput negocierile cu alti antrenori. Printre acestia, Mircea Rednic, Ioan Andone, Ovidiu Sabau sau chiar Oleg Protasov. „National” a avertizat inca din preziua meciului „U”Cluj – FC Vaslui ca antrenorul Badea nu-si simte postul amenintat, avanhd in vedere ca acesta detine o clauza de reziliere a contractului cifrata – dupa unele surse – la fabuloasa suma de 1 milion de euro. Nu se stie de ce Walter a ignorat acest amanunt, cert este ca ieri, la patru zile distanta de la demiterea lui Badea, finantatorul „sepcilor rosii” a revenit asupra deciziei, reconfirmand banca tehnica.

Ziarul "National", din 9 decembrie, anunta existanta unei clauze de reziliere

„In urma discutiilor cu domnul Walter, am decis sa continuam proiectul inceput in urma cu 13 luni. Eu nu m-am simtit demis de la echipa in niciun moment. Am discutat ieri cu domnul Walter timp de 7-8 ore, iar la final a venit propunerea de a continua colaborarea. M-am simtit mai fericit decit eram atunci cind am semnat cu Universitatea. Contractul meu se intinde pina la vara”, a declarat, ieri, Ionut Badea.

author avatar
Sebastian Stan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger