AcasăSPORTFlorentin Petre a venit cu 250km/h la comemorarea lui Haldan!

Florentin Petre a venit cu 250km/h la comemorarea lui Haldan!

Florentin Petre a dat peste cap radarele de le Centura cu noului lui Ford Focus RS

Fostul capitan al dinamovistilor si-a povestit performantele auto la comemorarea lui Catalin Haldan, explicind cat de viteaz s-a dat pe centura Bucurestiului.

Florentin Petre a dat peste cap radarele de le Centura cu noului lui Ford Focus RS

Florentin Petre era sa intarzie, ieri, la comemorarea celui care a fost Catalin Haldan. „Piticul” a fost nevoit sa apese pana la fund pedala de acceleratie a noii sale masini, un Ford Focus RS, singurul tip de automobil cu tractiune pe fata care poate dezvolta peste 300 de CP. „Peter” si-a pus in valoare calitatile de pilot de raliu si nimic nu i-a stat in cale in cei aproximativ 16 km. Masina sa are 305CP, un top speed de 270 km/h si atinge 100km/h in 5.9 secunde. Fostii sai colegi l-au sfatuit ca la intoarcere sa o lase mai moale, mai ales ca legile si soselele din Romania nu permit vitezele astronomice pe care le dezvolta masina lui Petre.

11 ani de la moartea lui Haldan

Liviu Ciobotariu si tatal lui Haldan au rememorat ce a insemnat Catalin pentru clubul Dinamo

Jucatorii si conducere tehnica a celor de la Dinamo au fost ieri la mormantul fostului capitan al “cainilor”, de la Branesti, la 11 ani de la tragica disparitie a acestuia. Dinamovistii au depus coroane de flori si cate un trandafir in memoria celui care a fost “Unicul Capitan”.

author avatar
Sebastian Stan
855 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger