AcasăSPORTFlavius Stoican a preluat Chindia lui Popescu

Flavius Stoican a preluat Chindia lui Popescu

Gica Popescu l-a adus pe Flavius Stoican de la Dinamo II, obiectivul fiind promovarea Chindiei in Liga 1

Presedintele de onoare al clubului targovistean, Gica Popescu, a anuntat ieri ca tehnicianul Flavius Stoican este noul antrenor de la Chindia.

Gica Popescu l-a adus pe Flavius Stoican de la Dinamo II, obiectivul fiind promovarea Chindiei in Liga 1

Gica Popescu are planuri mari la Chindia Targoviste si dupa ce a stabilit ca in acest sezon tinteste promovarea, a anuntat si numele noului antrenor, Flavius Stoican. „Am avut o lista de patru antrenori. Prima optiune a fost Stelea. La inceput el si-a dat acordul dupa care s-a mai gandit si a zis ca nu vrea sa incerce sa intre in meseria acesta alaturi de un prieten. Atunci optiunea a doua a fost Flavius, caruia ii doresc sa ramana alaturi de noi mult timp de acum incolo. El va veni impreuna cu antrenorul secund pe care l-a avut si la Dinamo II, Silviu Ioan”, a spus Popescu. In acest moment, Chindia se afla pe locul al treilea in Seria B2, la 10 puncte de primele clasate, Gloria si Poli Timisoara.

Echipa s-a reunit ieri si va pleca intr-un cantonament montan in tara din tara, dupa care va urma un altul, in Turcia, unde va disputa si o partida amicala cu fosta echipa a lui Gheorghe Popescu, Galatasaray Istanbul.

author avatar
Sebastian Stan
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger