AcasăSPORTFlavius Imperator a intocmit „lista neagra”

Flavius Imperator a intocmit „lista neagra”

Flavius Stoican isi doreste cu orice pret sa califice Dinamo in cupele europene

Dinamo a ratat victoria la Medias, 1-1 pe terenul Gazului, la ultima faza de joc a partidei, cand neatentia fundasilor i-a permis lui Bawab sa marcheze golul egalizator.

Flavius Stoican isi doreste cu orice pret sa califice Dinamo in cupele europene

Se prea poate sa fi fost ultima eroare comisa de aparatorii centrali, fiindca Flavius Stoican vrea sa renunte la ei in vara, dupa terminarea campionatului. „Asa nu se mai poate, ne pacalim singuri!”, ar fi fost auzit spunand antrenorul dinamovist in vestiar, la finalul intalnirii de la Medias. Din cate se pare, Stoican are acceptul conducerii sa taie contractele „vedetelor” sau chiar sa propuna rezilierea lor! „Este dureros cand primesti gol in ultimul minut si mai ales cand asta vine dupa un aut. Am avut ocazii multe, pe care insa nu le-am valorificat, asa ca ceea ce simt este tristete. Nu putem sa-i reprosam nimic lui Dragos Grigore, pana acum a marcat multe goluri de la 11 metri si ne-a adus puncte importante, asa ca ceea ce trebuie noi sa facem este sa-l imbarbatam. Am fost la un singur minut de a ne asigura calificarea in Europa League din punct de vedere matematic. Ne este ciuda, dar mergem mai departe pana se vor rezolva lucrurile”, a comentat, diplomat, Stoican in fata camerelor de luat de vederi.
Daca Dinamo rateaza calificarea in Liga Europa, atunci mai mult ca sigur ca masurile cele mai dure vor fi luate in ceea ce-i priveste pe jucatori!

author avatar
National
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger