AcasăRecomandariFiul selectionerului ataca: „Steaua trebuie sa respecte regulile!”

Fiul selectionerului ataca: „Steaua trebuie sa respecte regulile!”

Edward Iordanescu, antrenorul echipei Pandurii Targu-Jiu, a declarat, luni, ca regulile ar trebui aplicate pentru toate cluburile, in cazul jucatorilor convocati la „nationala”.

Iordanescu jr. nu tine cont de trecutul „ros-albastru” al familiei

Fiul selectionerului Anghel Iordanescu acuza Steaua ca face doar ce vrea in fotbalul romanesc, aluzie clara la refuzul clubului de a-si lasa jucatorii in cantonamentul echipei nationale. „Din turneul asta au avut de castigat echipa nationala si Steaua. Echipa nationala pentru ca acel grup de jucatori tineri a luat contact cu staff-ul si cu metodele de lucru. Jucatorilor le-au fost observate calitatile, caracterele, temperamentele, modul de gandire si au simtit starea de spirit din cadrul echipei nationale, iar de aici pot aparea avantaje macar pe termen mediu-lung, daca nu imediat”, este de parere Iordanescu.
Cand a fost vorba despre FCSB, „principalul” Pandurilor a schimbat toul: „Nimeni nu e special, iar regulile ar trebui sa fie aceleasi pentru toti. Steaua nu detine reteta magica de lucru. Periodizarea precompetitionala pe care am construit-o pentru aceasta iarna pentru Pandurii inseamna etape de parcurs si obiective de atins. Aceste etape si obiective au fost realizate doar partial pentru ca patru jucatori lipsa inseamna extrem de mult. As fi vrut sa am intreg grupul macar la un amical. Important e ca pana luni, cand debuteaza Steaua, ei au timp si de o mini-vacanta dupa cantonament. Eu am trei antrenamente la dispozitie cu tot grupul de jucatori inainte de primul meci din campionat”. Steaua a avut sase jucatori convocati pentru stagiul nationalei din Antalya, dar Nita, Papp, Tosca, Pintilii, Stanciu si Popa nu s-au prezentat la lot.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger