AcasăRecomandariFiul lui Cristiano Ronaldo este fan Messi!

Fiul lui Cristiano Ronaldo este fan Messi!

Cristiano Ronaldo a venit la eveniment insotit de fiul sau, in varsta de cinci ani. Asezat pe o canapea alaturi de tatal sau, intr-o salka a Palatului Congreselor, Cristiano jr. s-a imbujorat tot cand in incapere si-a facut aparitia Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo si Leo Messi, doi rivali pe terenul de joc

„Hai, du-te la el si saluta-l, nu-ti fie rusine!”, l-a indemnat pe pusti starul de la Real Madrid. Vizibil emotionat, copilul a mers sa dea mana cu favoritul sau, Messi intrebandu-l ce mai face. Rusinat, juniorul s-a intors catre tatal sau, moment in care CR7 i-a spus rivalului sau: „Are inregistrari video cu tine si le povesteste tuturor despre tine”. Intreaga scena a fost filmata de jurnalisti, prilej de noi intepaturi intre ziaristii din Madrid si Barcelona.
Chiar daca a cucerit pentru a treia oara Balonul de Aur, portughezul a primit si o veste proasta in aceasta saptamana. Fotomodelul rus Irina Shayk s-a despartit de el, dupa o relatie de aproape sase ani! Superbul fotomodel „nu doar ca nu l-a insotit la Gala FIFA, dar ieri i-a dat dislike pe Facebook si l-a sters din lista de prieteni”, a anuntat cotidianul „As”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger