AcasăSPORTFiul legendarului Evander Holyfield, făcut KO de un electrician! Cine este Jurmain...

Fiul legendarului Evander Holyfield, făcut KO de un electrician! Cine este Jurmain McDonald – VIDEO

Fiul legendarului Evander Holyfield, făcut KO de un electrician! Cine este Jurmain McDonald - VIDEO (sursa foto: captură twitter)

Evan Holyfield, fiul legendarului boxer Evander Holyfield, a fost pus la podea de o lovitură de dreapta venită de la un electrician!

Fiul celebrului Evander Holyfield, făcut knockout (KO) de un electrician – imaginile au făcut furori pe internet.

Imagini cu lovitura ce l-a pus la podea pe Evan Holyfield

Lovitura ce l-a pus la podea, cu fața în jos, pe Holyfield Jr. a venit de la Jurmain McDonald. După ce Evan Holyfield a ajuns la podea, arbitrul a început să numere, tânărul s-a ridicat, semn că ar fi vrut să continue meciul, dar meciul s-a întrerupt.

Reușita lui McDonald, datând din weekendul recent încheiat, a fost surprinsă în imagini, iar momentul s-a răspândit și pe rețelele de socializare.

Adversarul, un boxer în vârstă de 32 de ani, care lucrează ca electrician

Pentru Evan Holyfield, fiul în vârstă de 24 de ani al celebrului Evander Holyfield, a fost prima înfrângere după 9 victorii consecutive, potrivit Daily Mail. Iar pentru oponentul său, Jurmain McDonald, în vârstă de 32 de ani, una dintre cele mai sonore reușite din cariera sa de boxer. Când nu e în ring, McDonald lucrează ca electrician, o meserie care nu are nimic în comun cu lumea sportului, cu atât mai puțin cu boxul.

author avatar
Andrei Coman
340 afisari

2 COMENTARII

  1. Eu credeam ca doar fostii fotbalisti, de la noi, ii musai sa-si faca progeniturile tot fotbalisti, desi talentul tatilor s-a dovedit ca nu s-a transmis si progeniturilor. Dar uite ca nu numai la noi si nu numai in fotbal, acest ”sindrom” exista si in box. Ipochimenul a crezut ca daca tac”su a fost cine a fost, el de ce nu?? Uite ca nu, pentru ca unde e doar nume nu-i si putirinta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger