AcasăSPORTFiul ex-stelistului Ritli, snopit in bataie in cantonament

Fiul ex-stelistului Ritli, snopit in bataie in cantonament

Raul Ritli are 16 ani si joaca la Olimpia Satu Mare

Baiatul fostului goalkeeper al Stelei, Zoltan Ritli, a fost batut de un coleg in cantonamentul gruparii Olimpia Satu Mare. Raul Ritli a ajuns pe masa de operatie, dupa o fractura de piramida nazala.

Raul Ritli are 16 ani si joaca la Olimpia Satu Mare

Zoltan Ritli a aflat cu stupoare ca fiul sau, Raul, in varsta de 16 ani, a fost batut in cantonamentul echipei Olimpia Satu Mare (Liga 3) de un coleg pe nume Dan Gavrilescu. Cei doi s-au luat la harta in timpul unei mese de pranz, iar Gavrilescu – jucator cu noua ani mai mare – a vrut sa-i arate cine e seful.

„Nu se poate ca un mucos, fie el si baiatul lui Zoly Ritli, sa ma injure si sa ma loveasca fara un motiv solid! I-am intors un pumn! Din nefericire l-a primit destul de tare si i-a provocat anumite rani de care imi pare rau si sunt pregatit sa suport consecintele oricare ar fi ele”, a declarat atacatorul, recunoscut, altfel, ca mare scandalagiu printre colegii sai. Ritli senior, aflat si el in cantonament cu echipa, fiind antrenor la juniorii satmarenilor, a vrut sa-i faca singur dreptate, dar Gavrilescu a disparut. “Fiul meu s-a ales cu nasul rupt si mai multe contuzii la nivelul capului. Daca eram pe faza nu s-ar fi intamplat asa ceva. A fost operat si va sta cel putin cinci zile in spital”, a spus Rilti.

author avatar
Sebastian Stan
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger