Cauta

Fite de Tatarusanu

Devenit erou pentru Twente Enschede, dupa ce i-a ajutat pe olandezi sa se califice in „optimile” Europa League, portarul este, in acelasi rand, si spaima vestiarului Stelei.

Tatarusanu a gresit in ambele manse cu Twente

Evolutiile slabe din ultima vreme ale lui Ciprian Tatarusanu nu sunt o surpriza si pentru coechipieri. Acestia se asteptau ca portarul sa gafeze in „dubla” cu Twente, dfin Europa League, o serie de intamplari anuntandu-i declinul. Bunaoara, la unul dintre drumurile efectuate pe soselele patriei, Tatarusanu a facut scandal ca nu exista odorizante in autocarul tea.-ului, iar el nu suporta „mirosul de statut”. „Bai, mie nu-mi place cum miroase in acest autocar! Ce miros e asta, de statut? Nu exista odorizante, e de necrezut?! Eu nu ma mai urc in autocaru’ asta daca va mirosi la fel si data viitoare!”, s-ar fi revoltat Tatarusanu in fata colegilor sai. Intamplarea a fost dezvaluita chiar de Gigi Becali, dupa meciul de la Enschede: „Cu Tatarusanu nu numai ca nu se mai putea intelege nimeni, dar cred ca, daca nu aflam de lucrurile intamplate si Ilie Stan i-ar mai fi permis multe, m-ar fi pus si pe mine la punct in cel mai scurt timp! Pai, daca el ajunsese sa spuna ca nu-i convine mirosul din autocar, ca patul e prea mic la Mogosoaia, poate peste 10 zile venea si zicea ca ce conteaza ca Gigi Becali e patron, el e prea smecher si prea destept!”.

Impacarea de la Palat

Cum partida amicala cu Farul nu s-a mai disputat, Ciprian Tatarusanu a profitat de sambata libera primita de la antrenorul Ilie Stan si-a mers la resedinta finantatorului Gigi Becali. La Palatul din Aleea Alexandru, goalkeeper-ul a negat ca el ar fi, de fapt, jucatorul problema in vestiarul Stelei, Becali promitandu-i ca-i va acorda credit in continuare. Asta, dupa ce latinfundiarul anuntase joi seara ca portarul este scos din lot, „si nu va mai apara niciodata la Steaua!”.

Ultimele stiri

  • FCSB este noua campioană a României
  • Horoscop de Florii – duminică, 28 aprilie 2024. Nativii caută să se liniştească, dar vor întâmpina probleme
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Drogul „neobișnuit de puternic” care a băgat Anglia în alertă. Un om a murit, iar alți opt sunt la spital
  • A 12-a arestare în cazul atentatului de la Moscova
  • Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut cu peste 1 milion de euro
  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Exit mobile version