AcasăSPORTFite de Tatarusanu

Fite de Tatarusanu

Devenit erou pentru Twente Enschede, dupa ce i-a ajutat pe olandezi sa se califice in „optimile” Europa League, portarul este, in acelasi rand, si spaima vestiarului Stelei.

Tatarusanu a gresit in ambele manse cu Twente

Evolutiile slabe din ultima vreme ale lui Ciprian Tatarusanu nu sunt o surpriza si pentru coechipieri. Acestia se asteptau ca portarul sa gafeze in „dubla” cu Twente, dfin Europa League, o serie de intamplari anuntandu-i declinul. Bunaoara, la unul dintre drumurile efectuate pe soselele patriei, Tatarusanu a facut scandal ca nu exista odorizante in autocarul tea.-ului, iar el nu suporta „mirosul de statut”. „Bai, mie nu-mi place cum miroase in acest autocar! Ce miros e asta, de statut? Nu exista odorizante, e de necrezut?! Eu nu ma mai urc in autocaru’ asta daca va mirosi la fel si data viitoare!”, s-ar fi revoltat Tatarusanu in fata colegilor sai. Intamplarea a fost dezvaluita chiar de Gigi Becali, dupa meciul de la Enschede: „Cu Tatarusanu nu numai ca nu se mai putea intelege nimeni, dar cred ca, daca nu aflam de lucrurile intamplate si Ilie Stan i-ar mai fi permis multe, m-ar fi pus si pe mine la punct in cel mai scurt timp! Pai, daca el ajunsese sa spuna ca nu-i convine mirosul din autocar, ca patul e prea mic la Mogosoaia, poate peste 10 zile venea si zicea ca ce conteaza ca Gigi Becali e patron, el e prea smecher si prea destept!”.

Impacarea de la Palat

Cum partida amicala cu Farul nu s-a mai disputat, Ciprian Tatarusanu a profitat de sambata libera primita de la antrenorul Ilie Stan si-a mers la resedinta finantatorului Gigi Becali. La Palatul din Aleea Alexandru, goalkeeper-ul a negat ca el ar fi, de fapt, jucatorul problema in vestiarul Stelei, Becali promitandu-i ca-i va acorda credit in continuare. Asta, dupa ce latinfundiarul anuntase joi seara ca portarul este scos din lot, „si nu va mai apara niciodata la Steaua!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger