AcasăSPORTFiscul cere Timisoarei 100 de milioane de lei

Fiscul cere Timisoarei 100 de milioane de lei

Iancu vrea sa renunte la Poli Timisoara

Angajatii ANAF au ajuns la aceasta impresionanta suma dupa ce au calculat restantele la impozitele pe salarii ale jucatorilor banateni. Patronul Iancu ii trimite la plimbare pe inspectorii fiscali.

Iancu vrea sa renunte la Poli Timisoara

Retrogradat de FRF si haituit de Fisc pentru o presupusa datorie de 100 de milioane de lei. Clubul Politehnica se afla pe lista datornicilor intocmita de Garda Financiara a judetului Timis, inspectorii fiscali descoperind, recent, ca Iancu nu a achitat impozitele pe salariu ale fotbalistilor banateni. „Sunt multe aberatii, de nici nu mai inteleg nimic din ce se intampla. N-avem nicio obligatie financiara sau fiscala, insa, cu toate astea, Fiscul incearca sa ma convinga ca jucatorul Luchin este zugrav, iar Goga este prelucrator prin aschiere.

Fiscul din Timis, o adunatura de bezmetici, continua sa-mi spuna ca cei doi nu sunt fotbalisti, ci oameni care trebuie incadrati in campul muncii. Ei nu inteleg ca, pe baza legii sportului si a codului fiscal, sunt platiti pe conventiilor civile. Clubul Politehnica nu poate face transferuri, nu poate intra in competitie, ii este blocata activitatea sportiva de niste bezmetici care au spus ca fotbalistii sunt muncitori la o uzina si nu sunt platiti pe conventii civile. Dar, asa e in toata tara, toti fotbalistii din Romania au conventii civile”, afirma Marian Iancu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger