AcasăSPORTFiscul a pus sechestru pe jucatorii Timisoarei!

Fiscul a pus sechestru pe jucatorii Timisoarei!

ANAF are de recuperat de la clubul banatean o datorie de aproximativ doua milioane de euro. Ca masura de siguranta, Garda Financiara se implica in transferurile de fotbalisti.

Jucatorii Politehnicii nu se pot transfera fara acordul Fiscului

Inca o lovitura pentru Poli Timisoara: la doar o zi dupa ce FRF a decis organizarea unui meci de baraj pentru ocuparea ultimului loc vacant in Liga 1, ANAF a anuntat blocharea conturile clubului banatean. In plus, Fiscul a luat masura instituirii sechestrului asigurator pe bunurile Politehnicii, intre care si jucatorii antrenati de Dusan Uhrin jr.

Datorie de 8,1 milioane de lei

Poli Timisoara are datorii la stat de 8,1 milioane lei, adica 1,9 milioane de euro. Directia de Finante Timis le-a retras banatenilor dreptul de a mai vinde fotbalisti fara acordul lor, lucru dezvaluit de Mircea Calin, directorul executiv al respectivei institutii: „Pana de curand, cei de la Poli au avut derogare din partea noastra la fiecare jucator care a plecat de la echipa. Acum, societatea se afla in executare silita, fiind impus sechestru asigurator. S-a efectuat, deja, o evaluare si probabil ca vom proceda spre valorificarea sechestrului”. Cu alte cuvinte, orice transfer negociat de Marian Iancu nu se poate realiza decat cu acordul comisarilor Garzii Financiare, iar banii rezultati vor ajunge obligatoriu la bugetul statului.

Bourceanu si Pantilimon, blocati de Fisc

In urma cu o saptamana, Steaua a negociat transferul a doi jucatori de la Poli. Este vorba despre Alexandru Bourceanu si Costel Pantilimon. Gigi Becali s-a retras, insa, de la negocieri in momentul in care a aflat ca timisorenii au conturile blocate de ANAF, iar afacerea nu se poate incheia decat cu acordul comisarilor Garzii Financiare. „Sunt niste probleme acolo, la Timisoara, si am decis sa ma reorientez”, a declarat Gigi Becali.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger