AcasăSPORTFirma de paza de la Petrolul-Steaua are un singur angajat

Firma de paza de la Petrolul-Steaua are un singur angajat

Societatea care s-a ocupat de securitatea la meciul de trista amintire Petrolul – Steaua a fost infiintata in 2009 de un anume Vasile Buzatu, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de peste jumatate de milion de euro.

Angajatii "Galant Security" l-au saltat pe huligan abia dupa ce acesta s-a batut cu jucatorii Stelei

Zeci de intrebari si un singur raspuns pentru incidentele de la Ploiesti: firma „SC Galant Protect Security SRL” a fost angajata de FC Petrolul pentru ca era cea mai ieftina varianta de pe piata. Deocamdata, asta e singura certitudine. Cu un singur angajat trecut in acte la Registrul Comertului, societatea a avut pe 2010 o cifra de afaceri de 2,6 milioane de lei, din care numai datoriile s-au ridicat la 830.000 de RON. Actionariatul ii cuprinde pe: Vasile Buzatu (40%), Cosmin Nedelcu (40%) si Costin Pasol (20%). In etapa a 8-a, dupa jocul cu Dinamo, conducerea „gazarilor” a renuntat la contractul cu BGS, alegand sa mearga pe mana „profesionistilor” de la „Galant”. Un singur meci a fost dus la bun sfarsit: cu Vointa Sibiu (4-1), in runda a 10-a.

Culisele renuntarii la contractul cu BGS

Pe 25 septembrie a.c., la finalul partidei cu Dinamo (scor 1-5), reprezentantii BGS-ului si-ar fi exprimat urmatoarea nedumerire intr-o sedinta cu oficialii de la Petrolul: cum a fost posibil ca in timpul jocului sa explodeze zeci de petarde daca agentii n-au descoperit niciun astfel de element pirotehnic la controlul corporal efectuat asupra suporterilor la intrarea pe stadion?! Raspunsul l-ar fi dat chiar Valeriu Rachita, antrenorul recunoscand franc ca el le-a permis „ultrasilor” sa introduca in arena petarde si fumigene cu o zi inainte de meci.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
768 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger