AcasăSPORTFirma care a montat gazonul pe National Arena, chemata sa dea explicatii...

Firma care a montat gazonul pe National Arena, chemata sa dea explicatii la FRF

Foto: dolce-sport.ro

Reprezentantii firmei care s-a ocupat de montarea gazonului pe National Arena au fost chemati pentru explicatii la sediul FRF de presedintele Mircea Sandu si de primarul Sorin Oprescu.

Foto: dolce-sport.ro

La putine minute dupa inceperea meciului Romania-Franta, gazonul a cedat si a creat probleme serioase jucatorilor ambelor echipe.  Inca de aseara, primarul Sorin Oprescu a declarat ca gazonul va fi refacut fara ca autoritatile sa scoata vreun ban pentru asta.

Edilul Capitalei sustine ca firma insarcinata cu montarea gazonului n-a primit niciun ban si nu va incasa nimic decat dupa ce suprafata va fi testata in mai multe meciuri, potrivit sport.ro

Si patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca pana la meciul cu  Schalke din grupele Europa League, programat peste o saptamana, va fi montat un gazon nou, adus din Olanda.

La aceasta ora, reprezentantii firmei care s-a ocupat de montarea gazonului dau explicatii oficialilor Federatiei Romane de Fotbal legate de problemele aparute in timpul partidei de aseara, de pe National Arena.

Vom reveni!

Citeste si:

Gazonul de pe National Arena, plin de gauri. “Un stadion magnific, dar un gazon execrabil”, au spus francezii

555 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dupa MINERIADELE lui ILIESCU am avut acum GAZONIADELE LUI oprisan,oprescu,etc. !!!!
    -( FRUNOASA imagine a ROMANIEI,IN TOATA EUROPA/LUMEA ,TREBUIA INTRETINUTA ….)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger