AcasăSPORTFirea face din Bucuresti capitala handbalului!

Firea face din Bucuresti capitala handbalului!

PMB vrea să lase Budapesta fără Final Four

Scriam in urma cu doi ani, dupa castigarea Ligii Campionilor, ca CSM Bucuresti reprezinta primii bani publici care fac performanta. Iar povestea continua si-n 2018, caci, ajutate de o Cristina Neagu exploziva, romancele s-au calificat din nou in Final Four. Articolul de fata nu-i despre turneul din acest weekend, ci despre ambitiile oficialilor de la CSM de a face din orasul asta capitala internationala a handbalului feminin!

PMB vrea să lase<br >Budapesta fără Final Four

Pe principiul ca nu iese foc fara fum, prin tot mai mult contur zvonurile legate de candidatura Bucurestiului la organizarea turneului Final Four din Liga Campionilor la handbal. Intr-adevar, Bucurestiul nu dispune de o Sala a Sportului demna de o asemenea competitie, dar are unul dintre cele mai frumoase stadioane de pe continent.

Se mizeaza pe 40.000 de spectatori

Iar Arena Nationala, cu al ei acoperis retractabil, va fi punctul forte din dosarul de candidatura al Capitalei noastre. Conducerea CSM este convinsa ca stadionul va fi arhiplin la meciurile din Final Four, mai ales daca „tigroaicele” isi vor mentine consecventa in rezultate si performante. Deocamdata, cel mai asteptat turneu din handbalul feminin este gazduit de Budapesta, insa Federatia Europeana va organiza o noua licitatie in primavara anului viitor. Este de asteptat ca Primaria Municipiului Bucuresti sa-si depuna candidatura, iar un proiect bine intocmit are toate sansele sa aduca in Romania Final Four-ul din 2020.

CSM – Gyor, sambata, in semifinale

Editia din acest an a Final Four se va desfasura pe 12 si 13 mai. Sambata (ora 17.30), CSM Bucuresti infrunta chiar campioana en-titre, Gyor, in prima semifinala. Daca trec de unguroaice, romancele vor juca finala in compania invingatoarei din partida Rostov Don – Vardar Skopje. Cristina Neagu are de luat o revansa personala in fata jucatoarelor de la Gyor (a pierdut o finala de Liga a Campionilor si o semifinala). „Daca ar fi sa compar, nu cred ca sunt mai aproape acum de trofeu, deoarece cu Oltchim Ramnicu Valcea am jucat finala. Sunt perioade diferite, sistemul asta cu Final Four este total diferit de o finala care se joaca tur-retur. Stiu ca atacul este de multe ori spectaculos, se inscriu goluri si place spectatorilor, dar sa stiti ca apararea castiga trofeele importante si cred ca defensiva va fi decisiva la Budapesta”, a punctat superstarul CSM-ului.

author avatar
Cristina Elvira
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger