AcasăSPORTFinantele echipei Petrolul, sub lupa DNA

Finantele echipei Petrolul, sub lupa DNA

Petrolul Ploiesti este echipa momentului in Liga 1

Procurorii DNA au ridicat, ieri, mai multe documente de la sediul Primariei Ploiesti, intr-un dosar in care se fac verificari privind platile din bugetul local catre clubul Petrolul.

Petrolul Ploiesti este echipa momentului in Liga 1

Primarul Iulian Badescu a declarat ca este vorba despre un dosar care ar avea la baza o sesizare facuta la DNA de catre o fosta directoare economica din cadrul Primariei, data afara pe motiv ca a refuzat sa semneze documente prin care, din bugetul local, se faceau plati catre Asociatia „Lupii Galbeni”, plati care reprezinta premii pentru echipa de fotbal Petrolul. In acest context, edilul prahovean a spus ca anchetatorii au cerut documente de la directiile juridica si financiara, si anume hotarari ale Consiliului Local, documente cu privire la relatia dintre CL, Primaria Ploiesti si Asociatia „Lupii galbeni”, dar si actele care au stat la baza suspendarii din functie a fostei directoare economice Nicoleta Craciunoiu, careia i s-a desfacut contractul de munca in urma unei decizii a comisiei de disciplina din cadrul Primariei.

Miercuri, au fost citati la DNA pentru a da declaratii 26 din cei 27 de membri ai Consiliului Local Ploiesti, acestia fiind programati din jumatate in jumatate de ora pentru audieri. Este vorba despre consilierii care au aprobat, in 2012, o hotarare prin care echipa Petrolul primea bani de la bugetul local in functie de performantele sale sportive.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger