AcasăSPORTFinala UCL: stare de alerta la Munchen!

Finala UCL: stare de alerta la Munchen!

Pariorii o crediteaza pe Bayern cu prima sansa la castigarea finalei

Bayern Munchen si Chelsea Londra se intalnesc maine seara, de la 21.45, in finala UEFA Champions League. Disputa de pe “Allianz Arena” din Munchen este considerata a fi una de risc maxim.

Pariorii o crediteaza pe Bayern cu prima sansa la castigarea finalei

Fortele de ordine din orasul bavarez stau deja cu ochii in patru si toti ofiterii de politie disponibili au fost chemati la arme din cauza unor presupuse lupte de strada care ar urma sa se dea intre factiunile dure ale galeriilor celor doua finaliste.

Nazistii lui Bayern vor sa-i atace, maine, pe englezi

Politia muncheneza a primit informatii din partea omologilor londonezi ca 30.000 de suporteri ai lui Chelsea vor face deplasarea in Germania, printre acestia gasindu-se si numerosi skinheads care merg la Munchen doar pentru a se razboi cu fanii lui Bayern. Intre suporterii englezi se vor afla cel putin 150 de membri ai gruparii “Headhunters”. Infiintata la inceputul anilor 1970, “Headhunters” este alcatuita din huligani care au obiceiul de a-si rani rivalii cu cutitul la nivelul fetelor.

Fanii lui Chelsea sunt plini de tatuaje

Conform publicatiei engleze “The Sun”, raspunsul nemtilor vine din partea “Schickeria”, factiune a galeriei celor de la Bayern alcatuita din huligani cu ideologii neo-naziste. Acestia se pare ca planuiesc atacuri de tip terorist asupra suporterilor englezi in apropierea unor localuri sau a unor statii de transport in comun. Desi organizatorii dau asigurari ca partida se va desfasura in conditii bune, se stie ca cele mai multe dintre duelurile oficiale englezo-germane au produs incidente soldate cu numerosi raniti si retineri.

author avatar
Cristi Ionita
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger