AcasăSPORTFinala spectaculoasa la Australian Open. Din pacate, nu a fost Simona Halep...

Finala spectaculoasa la Australian Open. Din pacate, nu a fost Simona Halep castigatoarea

Primele doua jucatoare ale lumii s-au infruntat in finala Australian Open 2018, Halep si Wozniacki disputandu-si nu doar trofeul, ci si primul loc in ierarhia WTA. Meciul s-a decis dupa trei seturi, victoria apartinandu-i danezei, desi Simona a avut un meci foarte bun. Tabela a indicat Halep- Wozniacki: 6-7 (2), 6-3, 4-6, dupa aproape trei ore de joc.

Sustinuta din tribune de mama, de antrenor, dar si de multi romani, care au incurajat-o vocal pe parcursul infruntarii, strigandu-i „hai, Simona!” si aplaudandu-i reusitele, Simona a dat tot ce a putut in prima sa finala de la Australian Open, in incercarea de a-si vedea cu ochii visul de a obtine un prim turneu de Grand Slam. Dar si de a-si consolida prezenta pe prima treapta a topului mondial.

Romanca a cedat primul set, decis la tie-break, 6-7 (2-7), dupa 50 de minute de joc. Un game intens si foarte spectaculos a incheiat, 6-3 pentru Halep, setul secund, dupa 48 de minute de joc. Si a dus meciul in setul 3, decisiv. Trebuie spus, insa, ca pana sa aduca scorul la 3-2, Halep a cerut prezenta pe teren a cadrelor medicale, primind asistenta la incheierea punctului.

Setul decisiv a fost deopotriva spectaculos si tensionat. Dupa aproape doua ore si jumatate de la inceputul infruntarii, daneza a avut si ea un time-out medical. Dupa doua ore si 50 de minute de joc, Caroline Wozniacki a incheiat meciul victorioasa, castigand setul 3 cu 6-4. Victoria i-a adus lacrimi de bucurie.

La 27 de ani, daneza obtine titlul la Australian Open, primul de Grand Slam din cariera. Victoria o duce pe locul 1 mondial

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu e usor ca fata sa vii de la – 20 grade sa lupti la 40 grade C sa lupti cu fusul orar dezastros si cu glezna mai mult umflata.Simona o sa faca ravagii pe zgura deoarece zgura e puncul ei forte si nu tartanul. Deci cred ca o sa castige Roland Garos, e pregatita pt asta. Un ultim bagaj? Sa isi dozeze mai bine sanatatea sa nu se mai joace ca pisica cu soarecele ca sunt soareci ce scapa, si sa incerce pe cat se poate un energizant ce imbunatateste vascularitatea si mentine mai bine si mai mult oxigenul in sánge pe caldura fantastica, la fel daca poate sa lucre mai bine la conditia fizica altoit cu exercitii de precizie si castiga sigur, bag mana in foc. Chestie de 1 an max.2 FELICITARI ESTI O MARE SPORTIVA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger