AcasăRecomandariFinala sau desfiintarea! Ce le asteapta pe handbalistele de la Oltchim!

Finala sau desfiintarea! Ce le asteapta pe handbalistele de la Oltchim!

 

Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei la handbal feminin, a dezamagit in meciul cu Gyor de sambata, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, si este obligata sa dea totul in returul de joi, de la Veszprem.


Oltchim a pierdut meciul de la Bucuresti, cu 22-24, diferenta facandu-se in prima repriza, cand „galacticele” noastre au evoluat execrabil, iar Gyor avea 14-10 la pauza, dupa ce a avut si sapte goluri avantaj in prima repriza.

In repriza a doua, trupa lui Jakob Vestergaard si-a mai spalat din pacate dar, chiar si asa, returul din Ungaria se anunta infernal.

Deceptionat, Ioan Gavrilescu, presedintele de onoare al Oltchimului, a anuntat, la Sport Total FM, ca gruparea din Zavoi este in pericol sa se desfiinteze, daca nu se califica in finala Ligii Campionilor.

„Este un rezultat la care nu ma asteptam. Eu am spus inainte de meci ca Valcea va castiga ambele manse. Sunt deceptionat de felul in care s-a jucat, in special in primul sfert de ora. S-au facut multe greseli, care nu sunt permise la acest nivel. Ar fi trebuit sa castige la o diferenta care sa iti dea sperante in retur. Poate la Veszprem vom juca la adevarata valoare. Din pacate, riscul ca Oltchimul sa se desfiinteze este mult mai mare daca nu jucam finala”, a spus Ioan Gavrilescu.

Pe plan scurt, echipa va incasa 100.000 de euro de la principalul sponsor, daca se califica in finala, si inca 100.000 de euro, daca isi adjudeca trofeul.

Pe plan indelungat, oficialii clubului din Zavoi considera ca un eventual rezultat istoric, respectiv calificarea in finala sau chiar castigarea competitiei, ar incuraja si alti sponsori sa se alature echipei.

author avatar
Cristi Ionita
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger