AcasăSPORTFinala Ligii Campionilor costa 300 de milioane de euro

Finala Ligii Campionilor costa 300 de milioane de euro

Oliver Kahn a fost idol la Bayern ani de zile

Fostul mare goalkeeper german a declansat un scandal urias pe plan international dupa interviul dat in numarul de luna  aceasta al revistei „Kicker”.

Oliver Kahn a fost idol la Bayern ani de zile

In opinia lui Oliver Kahn, finala Ligii Campionilor din 2012, dintre Bayern Munchen si Chelsea Londra, a fost cumparata de miliardarul rus Roman Abramovici, finantatorul gruparii engleze! Capitan al bavarezilor mai bine de zece ani, Kahn sustine ca orice competitie/ performanta fotbalistica poate fi cumparata cu bani. „O promovare in 1.Bundesliga costa 25 de milioane de euro. Va mai asigura si ca Abramovici a cumparat trofeul Ligii Campionilor cu 300 de milioane de euro, dar cu ce este mai diferita Chelsea decat Barcelona, Real Madrid sau Bayern? Ceea ce conteaza in lume in momentul de fata este numai banul, el decide in absolut toate privintele, desi UEFA a incercat sa faca un pas in directia stoparii acestui decalaj imens intre cluburi. Dar iata ca marile cluburi isi vad mai departe de treaba…”, a grait „Oli” pentru publicatia „Kicker”. Acum doi ani, Chelsea s-a impus la Munchen, pe „Allianz Arena”, in finala cu Bayern, provocand una dintre marile surprize ale istoriei; olandezul Arjen Robben a ratat penalty-ul decisiv!
Dandu-si seama de gafa comisa, Kahn a revenit, declarand ca, de fapt, el a vrut sa spuna cu totul altceva si anume ca de aceasta suma – 300 de milioane de euro – este nevoie pentru a putea triumfa in Liga Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger