AcasăSPORTFinala K1 poate fi urmarita LIVE aici! Catalin Morosanu se bate pentru...

Finala K1 poate fi urmarita LIVE aici! Catalin Morosanu se bate pentru un milion de dolari

Catalin Morosanu are posibilitatea, in aceasta seara, sa intre in istoria sporturilor de contact. Urmarestee aici evolutia finalei K1 de la Zagreb care va incepe la ora 21.00.

02.05 – Ce surpriza! In Croatia, titlul de campion mondial K1 a fost castigat de Mirko Cro Cop Filipovic, marele favorit al publicului. Multa lume ar spune ca asta nu este doar o coincidenta. Totusi, veteranul luptator l-a invins, in final, la decizie, pe Ismael Londt si a castigat un milion de dolari.

02.00 – Cro Cop este la trei minute de castigarea titlului. L-a trimis la podea pe Londt, cu un high-kick de zile mari, si trebuie sa mai reziste o repriza.

01.56 – Cro Cop este in avantaj, dupa trei minute. Parca a punctat mai clar si a fost mai agresiv.

01.45 – In cateva momente incepe finala dintre Mirko Filipovic si Ismael Londt. Si cum suntem in Croatia, sunt curios sa vad daca Filipovic profita de avantajul terenului propriu.

01.39 – Nicio surpriza aici! Castiga Brestovac la decizie.

01.34 – S-a incheiat si repriza a doua. Antrenament cu public pentru Brestovac!

01.29 – Inca un meci in care diferenta de gabarit este decisiva. Totusi, Brestovac este departe de forma ideala.

01.23  – Ultimul super-fight al serii este Mladen Brestovac versus Frank Munoz.

01.20 – Este victorie la decizie pentru Preteni. Knock-down-ul din repriza a doua a facut diferenta. Andrei a lovit mult, tare, dar nu a reusit sa-si trimita adversarul la podea.

01.14 – Preteni trece in avantaj, dupa ce a punctat cu stanga, pe o contra norocoasa, si l-a trimis pe Andrei la podea. Ce pacat! Stoica si-a revenit, dar pare destul de ametit.

01.09 – Repriza buna facuta de Andrei, care loveste tare si l-a pus de cateva ori in dificultate pe croat.

01.02 – Avem din nou emotii. Andrei Stoica se bate cu croatul Agron Preteni.

01.00 – Londt se impune, prin knock-out tehnic in repriza a doua, si va disputa finala cu Mirko Filipovic. Poturak a acuzat si el o accidentare la picior.

00.55 – Repriza spectaculoasa, in care Londt a profitat de avantajul inaltimii, 11 centimetri. Se pare ca problemele lui Hari sunt mai grave. Marocanul si-a rupt piciorul si a ajuns la spital.

00.47 – Ne pregatim de a doua semifinala: Ismael Londt versus Dzevad Poturak.

00.43 – Doua minute si 40 de secunde a rezistat Milanovic. Wilnis l-a facut knock-out cu o combinatie de efect: directa de dreapta la ficat, urmata de directa de dreapta la figura.

00.36 – Badr Hari nu mai poate continua, din cauza accidentarii la nas, astfel ca a doua semifinala va fi Ismael Londt – Dzevad Poturak. Pana atunci vedem super-fight-ul dintre Toni Milanovic si Jason Wilnis.

00.26 – Mirko Cro Cop il bate pe Zhuravlev la decizie, din nou discutabil, si se califica in finala K1.

00.08 – Avem prima semifinala: Pavel Zhuravlev versus Mirko Cro Cop Filipovic.

* Paltatzis il inlocuise pe Giannis Sofokleus. Grecul a fost invitat aseara sa se bata in gala, a urcat imediat in masina si a condus 12 ore de la Atena la Zagreb, ajungand in Croatia cu cateva ore inainte de startul galei.

23.59 – Pana la urma Zoraj se impune, prin knock-out in repriza a doua, dupa un meci ciudat. Croatul a obtinut victoria gratie unei lovituri de genunchi aplicate la coaste, intr-un moment in care arbitrul de ring tocmai vroia sa-i desparta din clinch

23.55  – Paltatzis este in avantaj. In prima repriza si-a trimis adversarul de doua ori la podea.

23.49 – Inca un super-fight: Emil Zoraj versus Edmond Paltatzis.

23.46 – Victorie la decizie, 2-0, pentru … Xie Chuang. Chinezul a facut diferenta in repriza a treia cu un spinning back kick absolut senzational prin care si-a trimis adversarul la podea.

23.40 – Petje a fost mai agresiv in repriza a doua, a controlat centrul ringului.

23.36 – S-a terminat prima repriza. O adevarata placere sa vezi un meci de K1 Max, dupa 5 meciuri disputate la categoria grea. Xie pare sa fie intr-un usor avantaj.

23.31 – Urmeaza primul super-fight: Samo Petje versus Xie Chuang.

23.27 – Londt obtine primul knock-out al serii, chiar daca este unul tehnic. Surinamezul a reusit o lovitura de genunchi si cateva uppercuturi de efect care l-au avariat serios pe Gerges. Egipteanul a inceput sa sangereze abundent si arbitrul a pus capat disputei.

23.24 – S-a incheiat repriza a doua. Gerges a echilibrat meciul, dar Londt pastreaza un usor avantaj.

23.19 – Londt a dominat prima repriza. Surinamezul arata bine fizic, dar pare ca a pierdut din forta. Chiar si asa, a pus constant presiune pe Gerges.

23.12 – Urmeaza ultimul sfert: Ismael Londt versus Hesdy Gerges.

23.09 – Este victorie la decizie pentru Badr Hari. Marocanul a mai obtinut un knock-down in repriza a treia, iar apoi a alergat un minut prin ring, metinandu-se departe de Samedov. Evolutia remarcabila a azerului, care a rezistat 9 minute, desi diferenta de gabarit este uriasa pentru acest nivel.

23.04 – S-a incheiat repriza a doua. Hari are un usor avantaj, dar este clar ca nu este la 100% din potential. Are mari probleme cu Samedov.

23.00 – Repriza absolut spectaculoasa intre Samedov si Hari. Marocanul profita din plin de diferenta de gabarit, 14 centimetri si cam tot atatea kilograme. Mai intai l-a facut knock-down pe Samedov, iar apoi l-a trimis la podea si cu o lovitura violenta intre picioare. Totusi, pe final, Samedov a gasit, de nicaieri, un croseu cu care l-a zguduit serios pe Hari.

22.53 – Urmeaza al treilea sfert: Zabit Samedov versus Badr Hari.

22.50 – Mirko Cro Cop castiga la decizie si se califica in semifinale, insa in aceasta situatie judecatorii au dat gazdelor mai mult de 5%. Croatul merita cel mult o repriza suplimentara, in conditiile in care, desi cu un stil neortodox, Miller l-a zgaltait serios de cateva ori.

22.44 – S-a incheiat si repriza a doua. Miller pare sa fie intr-un usor avantaj. Cro Cop puncteaza destul de rar si are mari probleme in clinch-uri, la loviturile de genunchi ale americanului.

22.40 – O prima repriza dura intre Cro Cop si Big Baby Miller. Croatul e mai tehnic, dar si cu 14 ani mai in varsta. Iar Big Baby este o nuca tare in seara asta.

22.32 – Urmeaza sfertul dintre Mirko Cro Cop Filipovic si Jarrell Miller.

22.29 – Zhuravlev castiga, la decizie, primul sfert al piramidei. Victoria este meritata. Ucraineanul a luptat mai inteligent. Morosanu, mult prea agitat, a uitat complet de aparare si a fost surprins de mult prea multe ori. Efort urias depus de Catalin, dar cam atat.

22.24 – Zhuravlev este intr-un usor avantaj dupa doua reprize. Morosanu sangereaza puternic la arcada dreapta. Croseul de stanga al lui Zhuravlev a facut diferenta. Morosanu s-a agitat enorm, dar ineficient.

22.19 – Prima repriza echilibrata si in care s-au aruncat lovituri dure. Morosanu se apara cam larg si a fost surprins de cateva ori.

22.12 – Cresc emotiile pentru noi. Urca in ring primii sfert-finalisti: Pavel Zhuravlev si CATALIN MOROSANU.

22.10 – Este final de meci si victorie la decizie pentru Dzevad Poturak. Bosniacul a luptat inteligent si a profitat din plin de forma slaba prin care trece Lascenko.

22.05 – Poturak a castigat lejer si repriza a doua.

22.01 – Poturak a controlat prima repriza. S-a miscat si a lovit mai bine. Ramane sa vedem cat va rezista fizic. Este cu 10 ani mai batran.

21.52 – Urca in ring primii doi oponenti ai serii. Sergei Lascenko si Dzevad Poturak se bat in meciul rezervelor.

21.45 – Sunt prezentati cei opt finalisti, incepand cu Jarrell Miller, cel care il va infrunta in sferturi pe legendarul Mirko Cro Cop Filipovic, marele favorit al publicului.

21.38 – In sfarsit incepe show-ul cu un foc de artificii impresionant.

21.22 – Atmosfera se incinge! Au intrat in sala doua dintre marile vedete sportive ale Croatiei: Goran Ivanisevici, campion la Wimbledon in 2001, si Mario Mandzukic, atacantul lui Bayern Munchen.

21.05 – Organizatorii au decis ca gala sa inceapa in jurul orei 21.30, pentru ca ultimele detalii sa fie puse la punct. Show-ul va incepe cu un scurt foc de artificii, o alocutiune a lui Mike Kim, presedintele K1, si cu prezentarea luptatorilor. Arena din Zagreb este deja aproape plina, peste 10.000 de spectatori asteptand marele spectacol.

Programul galei

Meci de rezerve: Dzevad Poturak – Sergei Lascenko

Sfert 1: Catalin Morosanu – Pavel Zhuravlev

Sfert 2: Mirko Filipovic – Jarrell Miller

Sfert 3: Badr Hari – Zabit Samedov

Sfert 4: Ismael Londt – Hesdy Gerges

Super Fight: Xianming Liu – Samo Petje

Super Fight: Emil Zoraj – Giannis Sofokleus

Semifinala 1

Semifinala 2

Super Fight: Toni Milanovic – Jason Wilnis

Super Fight: Agron Preteni – Andrei Stoica

Super Fight: Mladen Brestovac – Frank Munoz

FINALA
[youtube]_8R0T5UPAFs[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
11.771 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger