AcasăSPORTFINALA Europa League: VEZI cui multumeste FRF pentru succesul evenimentului de la...

FINALA Europa League: VEZI cui multumeste FRF pentru succesul evenimentului de la Bucuresti!

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a multumit, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, celor care au contribuit la organizarea Finalei Europa League, partida ce a avut loc pe National Arena. Oficialii FRF i-au amintit, in primul rand, pe bucuresteni.

„Aseara (miercuri-n.r), am fost martori ai unei seri de exceptie si de referinta a istoriei Bucurestiului, a Romaniei si, nu in ultimul rand, a fotbalului din tara noastra. Federatia Romana de Fotbal si Comitetul Local de Organizare le-au multumit celor care „au contribuit la transformarea finalei UEFA Europa League 2012, cea mai importanta competitie sportiva vreodata in Romania, intr-un succes din toate punctele de vedere”.

In primul rand, multumirile oficialilor Federatiei Romane de fotbal se indreapta catre locuitorii Capitalei: „Bucurestenilor, care au acceptat construirea acestei bijuterii numita Arena Nationala si care s-au comportat ireprosabil in ziua finalei si nu numai. S-a dovedit inca o data ca suntem civilizati, europeni in adevaratul sens al cuvantului, oameni primitori si zambitori, apreciati de oaspetii nostri spanioli”, se mentioneaza in comunicatul dat publicitatii de FRF si intitulat „Multumiri pentru o seara de vis”.

Pe lista celor carora le-au fost adresate multumiri s-au numarat „Primaria Generala a Capitalei, echipei conduse de Primarul Bucurestiului, prof.dr.Sorin Oprescu, parteneriatul loial si la cele mai inalte standarde profesionale facand posibila organizarea nu numai a finalei propriu-zise, ci si a tuturor evenimentelor care i-au precedat”, se mai arata in document.

Multumirile FRF s-au indreptat si catre „Ministerul Administratiei si Internelor, Jandarmeriei Bucuresti, Politiei si Politiei Rutiere a Capitalei, care, sprijiniti si de atitudinea locuitorilor celui mai mare oras al tarii, au facut ca desfasurarea de forte fara precedent din Capitala sa nu afecteze normalitatea si viata de zi cu zi a oamenilor”. Nu au fost uitate nici cadrele medicale, pompierii si membrii echipajelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care au vegheata la siguranta spectatorilor prezenti la meci, autoritatile aeroportuare de pe Baneasa si Otopeni, hotelierii care i-au facut pe spanioli sa se simta ca acasa.

FRF le-a multumit si „spectatorilor prezenti aseara (miercuri-n.r) in tribunele Arenei Nationale, care s-au comportat civilizat, asigurand astfel, impreuna cu galeriile finalistelor, o atmosfera de vis. Nicidecum in ultimul rand, voluntarilor. Entuziasti, plini de initiativa si de solicitudine, civilizati si profesionisti, ei s-au dovedit a fi o parte indispensabila a unui angrenaj de o complexitate si o dimensiune nebanuite”, se arata in textul comunicatului FRF.

Fotbalistii lui Atletico Madrid au invins, miercuri, 9 mai, echipa Athletic Bilbao, cu scorul de 3-0 (2-0) si au castigat trofeul Europa League pentru a doua oara in istorie. Finala Europa League 2012 s-a desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata a peste 50.000 de spectatori, multi dintre acestia spanioli, suporteri ai ambelor echipe iberice, veniti special in Romania pentru a-si vedea favoritii in ultima etapa a competitiei.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger