AcasăSPORTFINALA EUROPA LEAGUE IN IMAGINI

FINALA EUROPA LEAGUE IN IMAGINI

Atletico Madrid a castigat, miercuri seara, FINALA EUROPA LEAGUE. Trupa lui Diego Simeone s-a impus, cu 3-0, in meciul cu Athletic Bilbao de pe National Arena.

Disputa a produs o adevarata nebunie in Bucuresti, Capitala fiind „asediata” circa 72 de ore de aproape 30.000 de sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao.

Acestia au creat o atmosfera de nedescris atat in timpul meciului, cat si inainte si dupa partida. Ibericii au fost distrati in doua locatii stabilite stricte de numeroase vedete romanesti, Andreea Banica si Guess Who fiind doar doua dintre super-starurile care au sustinut concerte in Piata Constitutiei si Piata „George Enescu”.

Tribunele de pe National Arena au fost pline si cu VIP-uri, Cristi Enache (Directia 5), actorul Vasile Muraru, Cristian Popescu „Piedone”, premierul Victor Ponta, Michel Platini (presedintele UEFA), primarul Sorin Oprescu, fostul premier Emil Boc, Gheorghe Hagi, Adriean Videanu, Elena Udrea sau Ivan Patzaichin fiind doar cateva dintre numele grele aflate in tribune.

Foto: Narcis Pop&Diana Stoica

[nggallery id=241]

author avatar
Cristi Ionita
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger