AcasăSPORTFINALA EUROPA LEAGUE 2012: Mii de fani ai lui Atletico Madrid au...

FINALA EUROPA LEAGUE 2012: Mii de fani ai lui Atletico Madrid au sarbatorit la Bucuresti castigarea trofeului VIDEO

Mii de fani ai lui Atletico Madrid au sarbatorit, miercuri noapte, dupa ce favoritii lor au castigat FINALA EUROPA LEAGUE 2012, in fata celor de la Athletic Bilbao, meci disputat pe National Arena din Capitala. Madrilenii au cantat si au scandat numele echipei atat pe stadion, cat si in afara lui!

Bucurie fara margini pentru fotbalistii, dar si pentru fanii formatiei spaniole Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone a castigat FINALA EUROPA LEAGUE 2012 si a obtinut trofeul pentru a doua oara in istoria clubului. Miercuri, 9 mai, Atletico Madrid a invins, cu scorul de 3-0 (2-0), o alta formatie spaniola, Athletic Bilbao, intr-o partida desfasurata pe Arena Nationala din Bucuresti.

[youtube]OhGKQCKgyzE[/youtube]

La finalul meciului, jucatorii echipei Atletico Madrid au primit trofeul Ligii Europa din partea presedintelui UEFA, Michel Platini. Si fotbalistii de la Athletic Bilbao au primit medalii in cadrul ceremoniei de premiere, insa, daca madrilenii sareau, cantau si scandau de fericire, cei de la Bilbao aveau lacrimi in ochi. La ceremonie au luat parte printul Felipe de Asturias, mostenitorul tronului Spaniei, dar si primarul capitalei, Sorin Oprescu.

[youtube]cbKTfONcGNM[/youtube]

681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger