AcasăSPORTFinala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului de la Dinamo

Finala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului de la Dinamo

Disparitia fulgeratoare dintre cei vii a mijlocasului dinamovist, care a pierit dupa ce s-a prabusit pe gazon, in timpul meciului pe care echipa sa l-a disputat, seara trecuta, cu Viitorul Constanta, a generat un adevarat val de emotii in randul opiniei publice autohtone.

Dar si o serie de decizii ce tin de competitiile din domeniul sportului cu balonul rotund, luate de Federatia Roamana de Fotbal. In sensul amanarii, printre altele, a Finalei Cupei Romaniei, care ar fi trebuit sa aiba loc martea viitoare. Tragedia care a lovit clubul din Stefan cel Mare, dupa moartea mijlocasului camerunez Patrick Ekeng, care a pierit la doar 26 de ani, face ca infruntarea dintre Dinamo si CFR Cluj sa aiba loc o saptamana mai tarziu, respectiv pe 17 mai.

Totodata, FRF transmite, sambata, faptul ca o masura similara s-a luat si in cazul altor competitii. „Toate jocurile din competitiile organizate de FRF (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Nationale de Juniori, partide de fotbal in sala si fotbal feminin) in perioada 7-9 mai 2016 se amana”, precizeaza reprezentantii Federatiei.

„Federatia Romana de Fotbal isi exprima condoleantele fata de familia fotbalistului, colegii lui de echipa si toti reprezentantii clubului Dinamo Bucuresti”, transmit reprezentantii FRF, intr-un comunicat.

La randul lor, dinamovistii si-au exprimat regretul fata de pierderea lui Ekeng. „TE VOM IUBI MEREU, PATRICK EKENG! DINAMO l-a pierdut in aceasta seara, pentru totdeauna, pe fotbalistul PATRICK CLAUDE EKENG EKENG (…) In numele tuturor dinamovistilor, clubul din „Stefan cel Mare” transmite sincere condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, au transmis alb-rosii, pe Facebook.

Sursa foto: facebook/FRF

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger