AcasăSPORTFinala Cupei, in provincie

Finala Cupei, in provincie

Petrolul si Otelul se vor intalni si in semifinalele Cupei

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal au calculat ca inchirierea celui mai mare stadion din tara la un meci in care nu joaca nicio echipa bucuresteana nu se justifica din punct de vedere financiar.

Petrolul si Otelul se vor intalni si in semifinalele Cupei

Patru formatii din provincie s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei, programul fiind urmatorul: CFR Cluj – Astra Giurgiu (marti, 16 aprilie – mansa tur) si Otelul Galati – Petrolul Ploiesti (joi, 18 aprilie). Fara nicio reprezentanta a Capitalei in careul de asi, competitia risca sa devina neatractiva atat pentru televiziuni, cat mai ales pentru microbisti. Cu exceptia Petrolului, niciun alt club dintre cele angrenate in semifinale n-ar putea aduce cateva mii de suporteri pe „National Arena”.

Astfel, desi trebuia sa se dispute pe „National Arena” – bijuteria stadioanelor din Romania -, se pare ca finala Cupei (editia 2013) va fi mutata in provincie, cel mai probabil pe stadionul „Tineretului”, din Brasov. Ideea apartine oficialilor FRF, care, dupa ce au analizat costurile organizarii acest meci in Bucuresti, au ajuns la concluzia ca balanta cheltuieli/ venituri se inclina net in stanga.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger