AcasăSPORTFinala circuitului SuperKombat va avea loc la Bucuresti

Finala circuitului SuperKombat va avea loc la Bucuresti

Ciobanu - Londt si Adegbuyi - Zhuravlev sunt semifinalele turneului

Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca finala SuperKombat, care va avea loc in Romania, va fi transmisa in sistem pay-per-view in Japonia, China, SUA si Canada, gratie colaborarii cu K1.

Ciobanu - Londt si Adegbuyi - Zhuravlev sunt semifinalele turneului

SuperKombat Final Tournament, una dintre cele mai spectaculoase gale de arte martiale din ultimii ani, va avea loc pe 22 decembrie, la Sala Polivalenta, din Bucuresti, desi oficialii K1 ar fi dorit sa mute turneul la Istanbul sau Abu Dhabi.

Totusi, Irimia a obtinut acordul de a gazdui evenimentul in Romania, gala urmand a avea pe afis cateva nume grele ale sporturilor de contact. In piramida propriu-zisa, Sebastian Ciobanu, Benjamin Adegbuyi, surinamezul Ismael Londt si ucraineanul Pavel Zhuravlev se vor infrunta pentru un consistent premiu in bani si o limuzina ultimul racnet.

In primul super-fight confirmat, Raul Catinas va incerca sa-si ia revansa impotriva americanului Mighty Mo, dupa ce acesta l-a invins la decizie la K1 Final Elimination din octombrie 2010. Conform luptatorii.ro, in ring vor mai urca Zabit Samedov, Hesdy Gerges, Freddy Kemayo, Daniel Sam sau Serghey Lascenko, sportivi care la inceputul anului viitor vor evolua si in turneul final K1 de la New York.

Interesant este ca, pe langa cele peste 75 de tari in care poate fi urmarita gratie postului Eurosport, gala de la Sala Polivalenta va fi transmisa in sistem pay-per-view si in Japonia, China, SUA si Canada, tari in care doritorii trebuie sa plateasca in jur de 55 de dolari fiecare pentru a urmari asemenea evenimente la televizor.

author avatar
Cristi Ionita
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger