AcasăSPORTFinal de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul...

Final de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Simona HalepFinal de carieră pentru Simona Halep? Sportiva va fi ștearsă din clasamentul mondial / De ce va trebui să o ia de la zero

Situația campioanei Simona Halep rămâne delicată, după ce a fost depistată pozitiv la un test de dopaj. Președintele Federației Române de Tenis a transmis public că nu o va suspenda, până când la dosarul sportivei nu va apărea și cea de-a doua probă a analizei.

Vestea că Simona a fost prinsă dopată a șocat lumea sportivă. Ea riscă acum o suspendare de până la 4 ani, iar viitorul ei în sportul alb este sub semnul întrebării.

Simona Halep riscă o suspendare de până la 4 ani

Jucătoarea de tenis riscă să fie ștearsă din clasamentul mondial și să o ia de la zero. În caz de dopaj dovedit, tenismenii sunt șterși din clasamentul mondial, astfel că punctajul ei WTA va fi nul.

După expirarea suspendării – pentru derivați EPO se dau cele mai drastice pedepse, între doi și patru ani – revenirea Simonei va putea fi realizată doar prin participarea la turnee minuscule sau prin wild-carduri primite de la organizatori.

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, crede că fiicei sale i s-a făcut o mare nedreptate și se roagă la Dumnezeu ca totul să se rezolve cu bine pentru sportiva care a adus bucurie în sufletele multor români prin performanțele sale.

Astfel, el a dezvăluit că Simona Halep va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-și demonstra nevinovăția.

author avatar
Andreea Vlad
671 afisari

11 COMENTARII

  1. Simona statea rau cu psihicul si fara acet scandal ,dar acum prabusirea va fi evidenta ,iar un nou inceput nu cred ca va fi posibil.
    In spatele caderii Simonei stau practic ultimile greseli ,iar razbunarea n-a intarziat.

  2. Vorba cantecului
    Time to say goodbye .
    Sa-si caute repede un machidon bun de reproductie cu care sa faca 3-4 machidoni mai micuti ,ca vremea rachetei a trecut .

    • Ba să nu trântească nici-un machidon micuț.
      Cică dozele sunt bune pentru reproducția cobailor, așa a zis faițăru.

  3. Machidoanca cu rânză sperăm că va dispărea, cu totul, din viața pubică a țării. Dacă nu și la propriu, măcar la figurat. Prea a fost hapsână și nenorocită.
    Să ia cu doze de acum încolo. Parcă dozele sunt bune pentru cobaii care vor să se reproducă.

    • Ea a luat ca si iohanis ser fiziologic. Si nu va disparea ci va aparea direct in parlament sa conduca loseri ca tine!

  4. HALEPA a fost cea mai tare /n clanta in 2016 cind a fost suspendata SARAPOVA care a recunoscut si a primit 2ani in loc de 4 iar asta s/a intors impotriva HALEPEI A PRIMIT 40000 DE EURO SA ARATE CA S/A VACINAT si iar a dat din clanta ca e bine caGeocovici NU A FOST primit la openul australian.De geaba face cruce dupa meci ce de sus nu iarta pe mincinosi [daCA II PRINDE ]

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger