AcasăSPORTFiica lui Rednic, ingrozita de atentatul de la Liege

Fiica lui Rednic, ingrozita de atentatul de la Liege

Luana Rednic a jucat un singur meci la profesionisti, castigand 68 de dolari din tenis

Antrenorul roman este ingrijorat dupa ce a vorbit cu mezina familiei, iar aceasta i-a povestit teroarea care a cuprins orasul belgian in urma evenimentelor de marti.

Luana Rednic a jucat un singur meci la profesionisti, castigand 68 de dolari din tenis

Luana Rednic (21 de ani) se afla in Piata Saint-Lambert din Liege, cu doar un sfert de ceas inainte ca Nordine Amrani sa comita macelul care a ingrozit Europa. Norocul fostei jucatoare de tenis a fost ca primarul din Liege luase decizia de amanare cu o ora a deschiderii Targului de Craciun, astfel ca, neavand niciun chef sa astepte in frig, Luana a plecat acasa. „A vrut sa se duca la Targ ca sa cumpere cadouri de sarbatori, noroc ca a apucat sa plece cu cateva minute inainte de atentat. Nu mi-a venit a crede ce-mi povestea la telefon”, povesteste Rednic.

Autorul actului terorist a murit in atentat

Bilantul atacului de marti este de patru morti, printre care un bebelus, si peste 100 de raniti. Familia antrenorului roman este stabilita de ani buni in Liege. De altfel, cele doua fete ale lui Mircea Rednic au cetatenia belgiana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.114 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger