AcasăSPORTFetelor, ati baut apa dupa Marius Berbecar?

Fetelor, ati baut apa dupa Marius Berbecar?

Ana Porgras nu a reusit sa zboare spre medalii

Ana Porgras si Raluca Haidu au facut act de prezenta la Tokyo. Nicio medalie pentru echipa nationala feminina a Romaniei, dar ne punem sperante in finalele pe aparate din acest weekend.

Ana Porgras a zburat pe langa medalii

In absenta starurilor Sandra Izbasa (accidentata) si Catalina Ponor (are o jena pentru competitiile de nivel inalt), Romania s-a prezentat, ieri, in finala de individual compus cu Ana Porgras si Raluca Haidu. Mai bine n-o facea, caci cele doua doar au mirosit lupta pentru podium, neimplicandu-se deloc in „razboiul” ruso-americano-chinez, dus pentru medalii.

Ana Porgras a avut o evolutie promitatoare la barna, unde a obtinut al doilea rezultat din competitie, dar a dat cu mucii-n fasole la celelalte aparate, terminand concursul pe un dezamagitor loc 6 (57,299 puncte), la peste doua puncte de campioana Jordyn Wieber (SUA). Constanta pe intreg parcursul finalei a fost Haidu, care-a tinut-o din ratare in ratare, aterizand pe pozitia a 18-a din 24! Astazi, Flavius Koczi (locul 14 in calificari) trebuie sa apere onoarea Romaniei in finala masculina de individual compus. Sa speram ca nu-l concureaza pe Marius Berbecar, intrat in istorie cu nota 0 obtinuta, miercuri, la sarituri.

author avatar
Cristi Ionita
525 afisari

3 COMENTARII

  1. Un articol de toata jena, dezgustator de-a dreptul. Mai bine documenteaza-te inainte de a scrie.

  2. Mai intai sterge-ti tu mucii , apoi mai invata ceva cart si intr-un final du-te sa ranesti gunoiul la o groapa de gunoi. Pentru ca mizeria pe care ai scris-o doar acolo are loc: la gunoi.

  3. In primul rand, Catalina Ponor nu a fost retrasa din concurs. Ea va concura duminica in finala la barna, singura in care s-a calificat.
    In al doilea rand, „a dat cu mucii-n fasole” este o exprimare.. de maidan. Bine spunea cineva odata ca jurnalistii din Romania sunt niste tampiti care nu au pus mana pe o carte in viata lor. Cat de mult v-ati scremut sa scoateti asa un articol „baban”, de doua paragrafe, domnule „jurnalist”? Mai bine va reprofilati.
    Ah, apropo, uitasem..
    sunteti prost.
    🙁

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger