AcasăSPORTFetele din echipa romaneasca de spada, aur la Europenele de la Baku

Fetele din echipa romaneasca de spada, aur la Europenele de la Baku

Ana Maria Branza a fost vedeta Romaniei la Jocurile Europene

Cele trei competitoare care ne reprezinta Romania, in cadrul echipei de spada, la actuala editie a Jocurilor Europene de la Baku, au cucerit, vineri, o noua medalie importanta pentru  „tricolorii” aflati la competitia din capitala azera.

Ana-Maria Branza si cele doua Simone din echipa de spada- Pop si Gherman-au castigat, asadar, finala desfasurata ziua trecuta, la Baku, trecand de team-ul estonian, cu scorul de 31-25. Gratie reusitei de aur, Branza, Pop si Gherman au adus a treia medalie de acest gen in palmaresul romanesc, la Baku 2015.

O prima reactie la reusita romancelor a venit din partea lui Victor Ponta, care, pe langa faptul ca le-a adresat cuvinte de lauda sportivelor, pentru succesul lor, a facut si o remarca la adresa celor care l-au criticat pentru faptul ca, saptamanile trecute, a participat la ceremonia de deschidere a evenimentului sportiv, in ciuda faptului ca nu putini au remarcat faptul ca au fost putini alti lideri europeni care au venit la Baku, pentru respectiva ceremonie. „Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun „analist””, a fost mesajul cu vedita tenta ironica transmis de catre premierul in exercitiu, din Turcia, unde se afla la recuperare dupa operatia suferita la genunchi, pe 15 iunie, intr-o clinica din Istanbul.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger