AcasăSPORTFetele de la Oltchim cer bani de la cetatenii patriei!

Fetele de la Oltchim cer bani de la cetatenii patriei!

Handbalistele de la Oltchim ravnesc la banii populatiei

Campioanele Romaniei la handbal fac un apel disperat catre iubitorii acestui sport in speranta ca acestia le vor ajuta sa ajunga cu salariile la zi.

Handbalistele de la Oltchim ravnesc la banii populatiei

Preluand un model lansat de gruparea daneza Viborg HK, jucatoarele de la Oltchim s-au pozat alaturi de staff-ul tehnic si administrativ, iar imaginea a fost postata pe site-ul oficial al clubului. Deasupra pozei de grup sunt trecute doua conturi bancare, unul in euro si unul in lei, iar langa poza este postat un anunt prin intermediul caruia handbalistele solicita suportul financiar al fanilor si nu numai.

Interesant este ca, daca demersul jucatoarelor de la Oltchim este facut pentru a sustine cheltuielile curente ale clubului, oficialii clubului Viborg apeleaza la banii fanilor doar in momentul in care se pune problema aducerii vreunei jucatoare de renume mondial. Surprinzator este ca staff-ul Oltchimului s-a aruncat deja spre banii oamenilor (n.r. – oricum echipa era sustinuta pana acum din bani publici, deci tot ai cetatenilor romani) desi nu a aparut, inca, niciun anunt conform caruia vreuna dintre jucatoarele de top, remunerate cu zeci si sute de mii de euro pe an, ar accepta o diminuare a salariului pentru salvarea gruparii din Zavoi.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger