AcasăSPORTFernando Alonso se iubeste cu modelul Xenia Ciumiceva

Fernando Alonso se iubeste cu modelul Xenia Ciumiceva

Xenia nu a ezitat sa posteze poze cu iubitul spaniol

Ceea ce presa anticipa de mai bine de trei luni s-a adeverit zilele trecute, modelul elvetian Xenia Ciumiceva recunoscand ca are o relatie cu Fernando Alonso, campionul mondial de Formula 1 din 2005 si 2006.

Xenia nu a ezitat sa posteze poze cu iubitul spaniol

Ciumiceva (24 de ani), de origine rusa, a precizat, pe contul ei de twitter, ca “o relatie de dragoste precum cea dintre noi nu are nevoie de pancarte sau focuri de artificii pentru a fi una speciala”. Cei doi au fost vazuti, insa, impreuna inca de anul trecut, atat la Hong Kong, cat si la Roma. Se spune ca superba elvetianca este motivul pentru care Alonso (31 de ani) a divortat, la sfarsitul anului trecut, de cantareata Raquel del Rosario, cei doi punand capat unui mariaj care a durat exact cinci ani si o luna. Conform El Mundo Deportivo, Ciumiceva, locul 2 la Miss Elvetia 2006 si considerata cea mai dorita femeie din tara cantoanelor, locuieste deja in casa pilotului din Oviedo.

Ciumiceva este obisnuita sa pozeze in lenjerie intima

Gurile rele spun ca Ciumiceva ar avea trasaturi asemanatoare cu Irina Saik (26 de ani), logodnica fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo si ca s-ar folosi de calitatile sale fizice pentru a-si indeplini visul, acela de a deveni o actrita de succes. Chiar si asa, Ciumiceva este licentiata in economie si vorbeste sase limbi straine (italiana, rusa, spaniola, engleza, franceza si germana).

author avatar
Cristi Ionita
832 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger